Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Apple forventer rekordsalg af iPhone 16

Apple forbereder sig på en markant stigning i efterspørgslen på deres kommende iPhone 16-serie.

Skrevet af / 03/07/2024 - 14:35
Apple forventer rekordsalg af iPhone 16

Techgiganten fra Cupertino har opjusteret antallet af bestillinger af deres kommende A18-processorer hos den taiwanesiske chipproducent TSMC for at imødekomme en forventet højere efterspørgsel. Det skriver branchemediet CTEE.com.

Ifølge kilder tæt på produktionen forventer Apple at sælge mellem 90 og 100 millioner eksemplarer af de kommende iPhone 16- og iPhone 16 Pro-modeller. Dette er en betydelig stigning sammenlignet med iPhone 15-serien, hvor man ved lanceringen forventede et globalt salg på 80 til 90 millioner enheder.

Apple Intelligence kombinerer en forbedret udgave af Siri med funktioner fra ChatGPT. (Foto: Apple)

Ifølge CTEE vil både iPhone 16 og iPhone 16 Pro blive baseret på den nyeste A18-processorgeneration, og hvis det passer, udgør det en markant ændring i Apples strategi, da den nyeste processorgeneration tidligere kun blev introduceret i Pro-modellerne. Således kommer f.eks. kun iPhone 15 Pro-serien med A17 Pro-processor, mens iPhone 15-modellerne måtte nøjes med A16 Bionic.

Læs også Var dét det hele, Apple? Den længe ventede AI-satsning fra Apple viser, hvor store problemer de har.

Årsagen til strategiændringen er med stor sandsynlighed Apple Intelligence, den samlede betegnelse for Apples kommende AI-funktioner, som techgiganten fremviste i forbindelse med WWDC-udviklerkonferencen for få uger siden. Apple Intelligence kræver ekstra meget regnekraft og hukommelse, hvilket også skulle betyde, at alle de nye iPhone 16- og iPhone 16 Pro-modeller vil komme med minimum 8 GB RAM, skriver CTEE.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Xiaomi frigiver Flip-konkurrent

HMD Skyline er en uventet cool mobiltelefon

Google står selv bag kæmpe læk

Youtube finder den sang du nynner

Næste Sony-mobil kan mangle vigtig kamerafunktion

OnePlus klar til en kold sommer med varme produkter

Lækage om Google Pixel 9

Slut med eneret på Apple Pay

Flyt fotos fra Google til iCloud

Apple Vision Pro-salget i USA er stort set "dødt"

Endelig Speedometer i Google Maps

Samsung slår nye og bedre folder med AI

Scroll to Top