Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Endnu et smart-ur fra LG

Baseret på Android Wear. Nu med endnu mere stil, men mon det nytter?

Skrevet af / 03/03/2015 - 04:30
Endnu et smart-ur fra LG

Følg Lyd & Billede på Twitter  og Instagram Instagram

Det er ikke længe siden, vi testede LG G Watch R, som indtil i dag var LG’s seneste bud på et smart-ur baseret på Android Wear. G Watch R udmærker sig ved at ligne et rigtigt ur snarere end en gadget fra et teknologi-firma, men produktets akilleshæl er Google-softwaren, der ikke rigtig har fundet sine ben.

Nu har LG så lanceret LG Watch Urbane, som i endnu højere grad ligner et klassisk og dyrt herreur, men det er baseret på Android Wear præcis som Watch G R, så om vi i sidste ende vil anbefale nogen at købe det, forekommer tvivlsomt.

LG Watch Urbane LTE_MWC2015 (2) (1)

Ikke desto mindre, hvis man kan leve med Googles ret ufærdige software, så er Watch Urbane noget af det lækreste, vi endnu har set.

LG Watch Urbane kommer som G Watch R med 1,3 tommer stor P-OLED skærm, men er designet i sølvfarvet rustfrit stål. LG Watch Urbane leveres med en sort urrem i læder, der kan udskiftes med en almindelig urrem med 22 millimeters fatning.

Det er ikke kun på LG's pr-fotos, at LG Watch Urbane ser lækkert ud. Det tog sig såmænd også godt ud, da vi så det live i Barcelona.
Det er ikke kun på LG’s pr-fotos, at LG Watch Urbane ser lækkert ud. Det tog sig såmænd også godt ud, da vi så det live i Barcelona.

Uret er kompatibel med smartphones baseret på Android 4.3 eller nyere.

Pris og tilgængelighed
LG Watch Urbane forventes at blive lanceret i Danmark i april måned til en vejledende salgspris på 2.690 kroner.

Specifikationer
Processor: 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400
Operativsystem: Android Wear
Skærm: 1,3-tums P-OLED-skærm (320 x 320, 245ppi)
Størrelse: 45,5 x 52,2 x 10.9mm
Hukommelse: 4GB hukommelse/ 512MB RAM
Batteri: 410mAh
Sensorer: Ni akser (gyro/accelerometer/kompas)/barometer/PPG (pulsmåler)
Farver: Sølv
Andet: Støv og vandtæt (IP67)

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0
Scroll to Top