Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Samsung lancerer 1 TB SSD i mikroformat

Er du mere end almindeligt glad for lagerplads? Så har Samsung lige lanceret årets mest spændende produkt.

Skrevet af / 06/01/2015 - 15:24
Samsung lancerer 1 TB SSD i mikroformat

Man kan aldrig få for meget fysisk lagerplads. Det er vi i hvert fald nogen, der synes, og hvis du hører til denne udvalgte skare, der ikke har meget fidus til Dropbox og beslægtede cloud-tjenester eller bare godt kan lide at have alle dine data på dig hele tiden, så har Samsung lige lanceret et nyt produkt, der får alle dine drømme til at gå i opfyldelse.

Jovist, det meste af gårsdagens Samsung pressekonference gik med at snakke om nye tv, men den koreanske elektronikgigant havde også et eksternt drev i visitkort-størrelse med på programmet, og der er tale om et solid state drive (SSD) på op til en hel terabyte!

Samsung-Portable-SSD-T1-1

Det lille SSD-drev vejer knap 30 g og måler cirka 5 x 7 cm. Læsehastigheden er op til 450 MB per sekund, og drevet har tilmed indbygget 256-bit kryptering. Enheden understøtter USB 3.0 og kan både bruges med Windows- og Mac-computere.

Samsung sender mini-drevet på markedet i USA i løbet af en måned til en pris på USD 600. Om og hvornår drevet kommer til Danmark vides endnu ikke, men vi undersøger sagen og opdaterer historien, hvis vi får yderligere informationer fra Samsung.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top