Hovedtelefoner

Er der tale om en ny rekord for nye produkter fra en hovedtelefonproducent?
Annonce
Annonce
forfatter

Andre hovedtelefonproducenter introducerer måske en ny model eller to. Eller de opdaterer en serie. Sennheiser opdaterer nu så at sige alle interessante konsumserier i sit sortiment.

momentum-on-ear-wireless

For at lægge ud med en serie, som ligger os meget på sinde efter at have kåret den til Årets bedste hovedtelefon 2013-2014: Momentum. Her findes der nu trådløse varianter, som du kan læse mere om her. Og så vidt vi kunne afgøre i messehallens støj på CES 2015, lyder de rigtig godt.

sennheiser-momentum

Men også den kablede Momentum-serie har fået en overhaling. Større ørepuder, som ikke klemmer, bedre foring for bedre komfort, mere luksuriøs udformning, men samme fine lyd.

Annonce

sennheiser-urbanite1

Og hvis du vil ha lidt barskere lyd med mere bas: Vores favorithovedtelefoner til tung musik har netop fået klippet kabelerne. Det stemmer. Urbanite er lanceret i en trådløs model.

cx6861

Der blev selvfølgelig også fremvist frem nye sportspropper. Som CX 686G og OCX 686i/g i prisklassen USD 70-100 med bedre ydelse end tidligere. Spørgsmålet er, hvordan de klarer sig i vores test af træningspropper i martsnummeret?

sennheiser-intro

Annonce

Interessant nok, og måske lidt uventet, blev der også fremvist en helt ny serie af trådløse hovedtelefoner til hjemmebrug. Alt fra “budgethørebøfferne” RS 195 (USD 220) til topmodellen RS 195 (USD 500). Med tanke på, hvad vi syntes om klassikeren RS120, ser vi frem til at teste dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Jonas Ekelund

(f. 1969): Freelancejournalist. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.
Annonce
Annonce

Læs også

Denne drone filmer i 4K under vand.
Takeoff for Sonys droneprojekt.
Man skal fremover registrere sig som dronefører og tage en prøve for at få et “dronekørekort”.
Risikoen for at blive snydt er større end chancen for at gøre et kup.
Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ kommer snart til Norden. Nu er prisen (og noget af indholdet) klar.
Sony lancerer FX3 til håndholdt professionel video.
Med radar og 3D-teknologi får du fuld kontrol med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe på vores breddegrader.
Elektrostatiske hovedtelefoner fra Japanske Stax kan igen købes i Skandinavien.
Razer Kiyo Pro klarer både Zoom-møder om dagen og stemningslys i gamer-hulen.
Med lanceringen af Star kan Disney+ tilbyde 300 “nye” film- og serietitler – inklusive Die Hard og Big Sky.
Spotify meddeler, at de snart vil øge lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV får god plads og sætter sikkerheden i fokus. Lyden er fra Bose!
Sammen med Formlabs vil Sennheiser lave hørepropper, der er perfekt tilpasset brugerens ører.
ID.5 bliver en coupéversion af den elektriske familie-SUV ID.4.
Avancerede træningsfunktioner og bedre styr på præstationerne.
Ifølge Discogs er der blevet handlet 12 millioner vinylplader i 2020. Det er 40 procent mere end i 2019! CD-salget er øget tilsvarende.