Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Sennheiser opdaterer næsten alle modeller

Er der tale om en ny rekord for nye produkter fra en hovedtelefonproducent?

Skrevet af / 22/01/2015 - 09:00
Sennheiser opdaterer næsten alle modeller

Andre hovedtelefonproducenter introducerer måske en ny model eller to. Eller de opdaterer en serie. Sennheiser opdaterer nu så at sige alle interessante konsumserier i sit sortiment.

momentum-on-ear-wireless

For at lægge ud med en serie, som ligger os meget på sinde efter at have kåret den til Årets bedste hovedtelefon 2013-2014: Momentum. Her findes der nu trådløse varianter, som du kan læse mere om her. Og så vidt vi kunne afgøre i messehallens støj på CES 2015, lyder de rigtig godt.

sennheiser-momentum

Men også den kablede Momentum-serie har fået en overhaling. Større ørepuder, som ikke klemmer, bedre foring for bedre komfort, mere luksuriøs udformning, men samme fine lyd.

sennheiser-urbanite1

Og hvis du vil ha lidt barskere lyd med mere bas: Vores favorithovedtelefoner til tung musik har netop fået klippet kabelerne. Det stemmer. Urbanite er lanceret i en trådløs model.

cx6861

Der blev selvfølgelig også fremvist frem nye sportspropper. Som CX 686G og OCX 686i/g i prisklassen USD 70-100 med bedre ydelse end tidligere. Spørgsmålet er, hvordan de klarer sig i vores test af træningspropper i martsnummeret?

sennheiser-intro

Interessant nok, og måske lidt uventet, blev der også fremvist en helt ny serie af trådløse hovedtelefoner til hjemmebrug. Alt fra “budgethørebøfferne” RS 195 (USD 220) til topmodellen RS 195 (USD 500). Med tanke på, hvad vi syntes om klassikeren RS120, ser vi frem til at teste dem.

Jonas Ekelund
(f. 1969): Journalist og nyhedsredaktør. Jonas har arbejdet for Lyd & Billede siden 2007 og skriver om det meste, der kan kaldes bærbart, dvs. smartphones, trådløse højttalere og hovedtelefoner. Indimellem trænger hans tests sig ind på kollegernes områder – multirumslyd, hjemmebiograf og foto. Jonas startede sin karriere som tech-journalist på IDG og har skrevet for PC för Alla, Internetworld og det, der senere blev til M3.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top