Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Ny “mellemmodel” i BeoVision Avant-serien

B&O præsenterede 75-tommers udgave af high end-fjernsynet BeoVision Avant. Selvfølgelig i 4K-opløsning.

Skrevet af / 07/01/2015 - 15:00
Ny “mellemmodel” i BeoVision Avant-serien

Det er ikke til at komme uden om Ultra High Definition tv på CES-messen i Las Vegas. Både fordi de er der i hidtil uset antal, og fordi de fleste er ret omfangsrige.

Også B&O havde et nyt 4K-fjernsyn med på CES-messen. Der er tale om en mellemmodel til den eksisterende BeoVision Avant-serie. Hvis man ellers kan kalde et 75 tommer stort tv til over 100.000 kroner for mellemstørrelse!

Med lanceringen tilbyder Avant-serien nu tre forskellige skærmstørrelser på henholdsvis 55″, 75″ og 85″, alle med Ultra High-Definition-opløsning (4K) og avanceret lyd indbygget. Når tv’et tændes, folder højttalerne sig ud, og den motoriserede gulvstand drejer, alt sammen i en nøje koreograferet bevægelse. Med et tryk på fjernbetjeningen drejes tv’et til en forprogrammeret position og finder både yndlingskanal og -lydindstilling. BeoVision Avant har modtaget prisen “International CES 2015 Innovations Design and Engineering Honoree” i kategorien High Performance Home Audio.

Vi har testet 55″ udgaven tidligere, og vores tv-ekspert var begejstret for lyd og billede.

75-tommeren kommer i handlen i udgangen af februar til en pris på 109.995 kroner. Dertil skal lægges vægbeslag eller gulvstander til priser fra 10.595 kr.

avant_ces
Fra præsentationen af Avant 75 på CES i aftes.
John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lyd & Billede
Scroll to Top