Smugkig på Sonos-hovedtelefoner

Rygterne vil vide, at Sonos lancerer sine første hovedtelefoner i 2021. Sådan kan de komme til at se ud!
Annonce
Annonce
forfatter

Sonos er et kendt brand inden for trådløse højttalere, soundbars og surroundsystemer. Hovedtelefonkategorien har de imidlertid holdt sig fra – i alt fald indtil nu!

Der er nemlig begyndt at svirre rygter om, at Sonos kan være på vej med sine allerførste hovedtelefoner: sandsynligvis et sæt trådløse, støjreducerende hovedtelefoner, som kan tage kampen op med Sony WH-1000XM4, Bose NCH700 og ikke mindst Apple AirPods Max!

Sonos-hovedtelefoner i 2021?

Rygterne holder nu mere vand, efter at det tyske patentbureau, Deutsches Patent- und Markenamt, publicerede tegninger af et sæt hovedtelefoner med Sonos-logo i forbindelse med en ny patentansøgning.

Ansøgningen er dateret til december 2020 og indeholder en række tegninger af hovedtelefonerne. Ud fra tegningerne ser det ud til at dreje sig om ørekopper af over-ear-typen og med minijack- og USB-C-tilslutning.

Sonos-headphones-989x512_1 Sonos-headphones-1-989x1291_2 Sonos-headphones-2-989x1253_3 Sonos-headphones-3-989x1138_4 Sonos-headphones-4-989x1138_5 Sonos-headphones-5-887x2000_6 Sonos-headphones-6-989x512_7
<
>
Foto: Deutsches Patent- und Markenamt

Hvilke “Sonos-specifikke” finesser de nye hovedtelefoner kan byde på, skal vi ikke gøre os for mange tanker om – men det er nærliggende at tro, at de vil kunne integreres i et eksisterende Sonos-system, så de kan styres via Sonos-appen og benytte de samme musiktjenester (f.eks Sonos Radio), som ellers afspilles via højttalerne rundtom i huset.

Annonce

Sonos’ nye hovedtelefoner er formelt set endnu kun et rygte: Det er foreløbig uvist, hvornår de eventuelt lanceres officielt, og hvad de eventuelt vil koste. Lyd & Billede har vært i kontakt med Sonos’ nordiske PR-repræsentant, der – som forventet – ikke havde nogen kommentarer.

Kilder: Deutsches Patent- und Markenamt, The Verge

Læs også
Sonos HD-radiostation koster penge Arc-ejere får surround-sound med multikanals PCM gratis. Desuden har Sonos lanceret deres egen radiostation.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
Annonce
Annonce

Læs også

Amazons streaming-tjeneste vil tilbyde mere eksklusivt indhold til de nordiske kunder og lancerer et samarbejde med ErosSTX.
Efter en lang coronapause er ventetiden (snart) forbi – se traileren til 4. sæson her.
Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ kommer snart til Norden. Nu er prisen (og noget af indholdet) klar.
Med lanceringen af Star kan Disney+ tilbyde 300 “nye” film- og serietitler – inklusive Die Hard og Big Sky.
Du skal skynde dig, hvis du vil have fat i James Bonds kamera.
De første Volkswagen ID.4 er ankommet til nordiske forhandlere. Vi har taget et hurtigt kig – og lyttet til infotainment-systemet!
Canon opgraderer EOS M50 med en række nye videofunktioner.
Rygtet vil vide, at Sony WF-1000XM4 er lige rundt om hjørnet.
Den nye, internationale streaming-tjeneste Paramount+ kommer snart til Norden. Nu er prisen (og noget af indholdet) klar.
Sony lancerer FX3 til håndholdt professionel video.
Med radar og 3D-teknologi får du fuld kontrol med Ring Video Doorbell Pro 2. Men den har en stor ulempe på vores breddegrader.
Elektrostatiske hovedtelefoner fra Japanske Stax kan igen købes i Skandinavien.
Razer Kiyo Pro klarer både Zoom-møder om dagen og stemningslys i gamer-hulen.
Med lanceringen af Star kan Disney+ tilbyde 300 “nye” film- og serietitler – inklusive Die Hard og Big Sky.
Spotify meddeler, at de snart vil øge lydkvaliteten for Premium-abonnenter.
Hyundais elektriske familie-SUV får god plads og sætter sikkerheden i fokus. Lyden er fra Bose!