Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Apple giver AirPods flere og bedre funktioner

Apple vil lancere ny firmware, som giver nye funktioner til flere AirPod-modeller.

Skrevet af / 06/06/2023 - 15:36
Apple giver AirPods flere og bedre funktioner

Det bliver brugerne af andengenerations AirPods Pro, der får de største opgraderinger.

Adaptive Audio, Personalized Volume og Conversation Awareness er navnene på tre nye funktioner.

Hybrid støjprocessering

AirPods Pro (2. gen.) har fra tidligere velfungerende støjreducering og desuden lydgennemslip. Med den nye funktion Adaptive Audio (lydtilpasning) vil hørepropperne skifte mellem de to indstillinger, baseret på det miljø, brugeren befinder sig i. Bevæger du dig f.eks. fra støjende omgivelser og ind i et stille naturmiljø, skifter hørepropperne fra støjreducering til lydgennemslip, så du kan nyde fuglesangen.

Automatisk lydniveau

Personalized Volume (Personligt tilpasset volumen) lærer miljøet omkring dig at kende ved hjælp af maskinlæring og vil over tid blive stadig bedre til at finde det rigtige lydniveau på musikken eller podcasten i forhold til miljøet omkring dig.

Tilpasser sig dine samtaler

Så har vi Conversation Awareness, som automatisk dæmper lydniveauet og øger stemmestyrken foran brugeren, samtidig med at baggrundsstøjen reduceres.

Alle disse funktioner er udelukkende til AirPods Pro (2. gen.).

Læs også Nye AirPods Pro AirPods Pro har fået bedre støjreduktion og personaliseret 3D-lyd. Og nu kan du finde etuiet med app'en.

Mere smertefri multipunkt

Alle AirPods-modeller, som understøtter multipunkt, heriblandt hovedtelefonerne AirPods Max, får derudover en ny funktion, som automatisk skifter mellem tilsluttede enheder. Det skulle gøre det mere problemfrit at skifte mellem at lytte til yndlingspodcasten på Iphone og at tage en jobsamtale på Mac.

Autodæmpning

En ny mute/unmute-funktion fungerer også på tværs af AirPods Pro (begge generationer), AirPods (3. generation) og AirPods Max. Tryk på “stilken” – eller den digitale krone på AirPods Max – for hurtigt at slå lyden fra eller til. Alt for at gøre det nemmere at arbejde med flere ting samtidig.

AirPods opdateres til efteråret

Brugere, som er med i Apple Developer Program, kan få adgang til beta-versionen af disse funktioner allerede nu. Funktionerne ruller ud til alle brugere i efteråret.

Læs hele pressemeddelelsen her.

Geir Gråbein Nordby
(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dyson lancerer sine første hovedtelefoner

Hårdføre hørepropper

Disse spiller i 100 timer

Creatives nyeste har et partytrick

Åbne hørepropper fra Beyerdynamic

Det kribler i fingrene efter disse

Vi er de bedste - siger Huawei

Uhørt lang batteritid til prisen!

Jabras bedste hørepropper bliver endnu bedre

Head-fi: Tjek disse hovedtelefoner!

Nye produkter - og nye rygter - fra Creative

Hovedtelefoner vil revolutionere måden du lytter på

Scroll to Top