Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

AirPods Pro retter problemerne

AirPods Pro har fået bedre støjreduktion og personaliseret 3D-lyd. Og nu kan du finde etuiet med app'en.

Skrevet af / 08/09/2022 - 07:57
AirPods Pro retter problemerne

Der var inden onsdagens Apple-event blevet spekuleret i, om der også ville komme en ny udgave af AirPods. Og det gjorde der. Apple AirPods Pro er blevet opgraderet med en ny H2-processor, der giver bedre støjreduktion og mulighed for at tilpasse Spatial Audio til brugeren. Det sker ved at bruge mobilens kamera til at analysere ørets form.

Apple AirPods Pro 2nd gen iPhone 14 Pro 2up Spatial Audio 220907 inline.jpg.large

Apple var også stolte over at kunne sige, at Air Pods Pro nu har fået touchbetjening. Hvilket sandsynligvis kommer til at betyde, at også Air Pods-brugere fremover vil få adgang til skifte musiknumre og ringe op på mobilen, når de forsøger at rette på høreproppernes pasform.

Batteritiden er ligeledes blevet forbedret, så AirPods pro nu giver 6 timers spilletid på en opladning. Mindre end det ville også have været meget kortere brugstid end de fleste konkurrenter. Sammen med etuiet får man nu 30 timers total spilletid.

Apple AirPods Pro 2nd gen hero 220907 big.jpg.large

Etuiet kan nu også oplades med et Apple Watch eller en Magsafe-oplader. Og jo færre opladere vi skal have med, desto bedre. Hvis du mister dem undervejs, kan du nu søge med præcision i Find-appen takket være den nye U1-chip. Og hvis du stadig ikke kan se etuiet, har det nu sin egen højttaler, der kan give sig til kende.

Apple AirPods Pro 2. gen. koster 2.399 kroner og kan bestilles fra 9. september. De leveres fra 23. september.

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sporingstag til Googles Find My-netværk

OnePlus på vej med nye produkter

Heineken lancerer trist mobil

Årets Edge-serie er her

Billigere iPhone-reparationer

Sporingstags til alle Android-mobiler

Smart kombioplader til ferien

Hvad vil Apple vise i juni?

Galaxy Tab S6 Lite opgraderet

Design din drømmemobil

Kommer der Google-AI i iPhone?

Lettere skift fra iPhone til Android

0
Lyd & Billede
Scroll to Top