TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

AirPods Pro retter problemerne

AirPods Pro har fået bedre støjreduktion og personaliseret 3D-lyd. Og nu kan du finde etuiet med app'en.

forfatter
Publiceret 08/09/2022 - 07:57

Der var inden onsdagens Apple-event blevet spekuleret i, om der også ville komme en ny udgave af AirPods. Og det gjorde der. Apple AirPods Pro er blevet opgraderet med en ny H2-processor, der giver bedre støjreduktion og mulighed for at tilpasse Spatial Audio til brugeren. Det sker ved at bruge mobilens kamera til at analysere ørets form.

Apple AirPods Pro 2nd gen iPhone 14 Pro 2up Spatial Audio 220907 inline.jpg.large

Apple var også stolte over at kunne sige, at Air Pods Pro nu har fået touchbetjening. Hvilket sandsynligvis kommer til at betyde, at også Air Pods-brugere fremover vil få adgang til skifte musiknumre og ringe op på mobilen, når de forsøger at rette på høreproppernes pasform.

Batteritiden er ligeledes blevet forbedret, så AirPods pro nu giver 6 timers spilletid på en opladning. Mindre end det ville også have været meget kortere brugstid end de fleste konkurrenter. Sammen med etuiet får man nu 30 timers total spilletid.

Apple AirPods Pro 2nd gen hero 220907 big.jpg.large

Etuiet kan nu også oplades med et Apple Watch eller en Magsafe-oplader. Og jo færre opladere vi skal have med, desto bedre. Hvis du mister dem undervejs, kan du nu søge med præcision i Find-appen takket være den nye U1-chip. Og hvis du stadig ikke kan se etuiet, har det nu sin egen højttaler, der kan give sig til kende.

Apple AirPods Pro 2. gen. koster 2.399 kroner og kan bestilles fra 9. september. De leveres fra 23. september.

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Test af Samsung Galaxy S23 Ultra? Vi ville gerne have haft en færdig test af den nyeste Samsung-topmobil klar til jer nu. Men Samsung sagde nej. Og den koreanske mobilgigant er langt fra den eneste elektronikproducent, som lider af tvangsneuroser.
Alle nye Samsung Galaxy S23-modeller kommer med Snapdragon Samsung lancerer tre nye smartphones med topspecifikationer. Telefonerne kommer i handlen allerede i dag.
lbpluss
Når næsten helt frem Et rigtig godt træningsur, som har det hele. Inklusive katastrofal batteritid og høj pris.
OnePlus bekræfter overraskende iPad-konkurrent OnePlus Pad vil blive lanceret 7. februar.
lbpluss
Omvendt? Er iPhone virkelig den bedste mobiltelefon? Og hvis ja, hvorfor er den det i så fald? Som ivrig Android-bruger har jeg taget udfordringen op om at leve med to Apple-produkter i et stykke tid. Jeg ved ikke, om jeg skal grine eller græde ...
Følg Lyd & Billede