TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Verdens bedste ”lommehøjttaler”?

Soundmatters hævder at have lavet verdens bedste stereohøjttaler i lommestørrelse med foxLv2 aptX.

forfatter
Publiceret 10/12/2012 - 13:04

Soundmatters er grundlagt af lydekspert og tidligere NASA-ingeniør Dr. Godehard Guenther. Drømmen er at lave vellydende produkter til lav pris og i et bærbart format, og firmaet var blandt andet verdens første til at lancere en vaskeægte bærbar subwoofer.

foxLv2.aptX baseres på forgængeren foxLv2, men har nu, som navnet afslører, inkluderet Bluetooth-protokollen aptX, som er en bedre komprimeringsalgoritme og dermed tillader højere lydkvalitet over trådløs Bluetooth, som ellers har ganske begrænset lyd.

For at udnytte teknologien må afspilleren, du spiller fra, være kompatibel med aptX, hvilket gælder mange af de nyeste smartphones og tablets på markedet. Andre produkter uden aptX kan også bruges, men da med normal Bluetooth-kvalitet.

foxLv2 aptX laver alle deres højttalere fra bunden af og bruger patenterede teknologier med fancy navne som for eksempel ”Twoofers”, som giver kombineret diskant og bas fra et enkelt 1-tommers element. ”BassBattery” er en anden fiffig løsning, hvor indkapslingen til batteriet faktisk også fungerer som et passivt baselement (radiator), alt for at give mest og bedst mulig lyd ud af meget kompakte mål.

soundmatters.com

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Harman Kardon udfordrer konkurrenterne med ny soundbar Harman Kardon lover fantastiske lydoplevelser hjemme i stuen med den nye Citation MultiBeam 1100.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend