Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Triangle 40th Anniversary Edition

Antal og Comète i jubilæumsudgaver.

Franske Triangle har lavet højttalere i 40 år. Så fejrer man ikke kun med kager og boblevand – man laver selvfølgelig jubilæumshøjttalere!

Triangle har kastet sig over den gulvstående Antal og standerhøjttaleren Comète og lavet en ny diskant, en ny bas/mellemtone-enhed og ditto bas-enheder samt givet delefilteret en overhaling.

tr2 tr3 tr4
<
>

Comète

Højttalerne kan leveres i to udførelser, glanset rosentræ kaldet Santos eller mat platantræ kaldet Sycamore, og Triangle har sørget for, at detaljearbejdet er ekstra gennemført på jubilæumsudgaverne.

Der findes også en jubilæumsudgave af Comète-standeren, hvor designet er tilpasset udførelsen på højttalerne.

Priserne er allerede klar, og højttalerne kan bestilles hos forhandlere nu. Comète 40th er prissat til 12.000 kroner pr. par, højttalerstanderne til 2.100 kroner parret, og den gulvstående Antal 40th koster 23.000 kroner pr. par.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Antal og Comète i jubilæumsudgaver.

Antal og Comète i jubilæumsudgaver.

Antal og Comète i jubilæumsudgaver.

Antal og Comète i jubilæumsudgaver.

Antal og Comète i jubilæumsudgaver.

Antal og Comète i jubilæumsudgaver.

Antal og Comète i jubilæumsudgaver.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.