Nyhed

Triangle 40th Anniversary Edition

Antal og Comète i jubilæumsudgaver.
forfatter

Franske Triangle har lavet højttalere i 40 år. Så fejrer man ikke kun med kager og boblevand – man laver selvfølgelig jubilæumshøjttalere!

Triangle har kastet sig over den gulvstående Antal og standerhøjttaleren Comète og lavet en ny diskant, en ny bas/mellemtone-enhed og ditto bas-enheder samt givet delefilteret en overhaling.

tr2 tr3 tr4
<
>

Comète

Højttalerne kan leveres i to udførelser, glanset rosentræ kaldet Santos eller mat platantræ kaldet Sycamore, og Triangle har sørget for, at detaljearbejdet er ekstra gennemført på jubilæumsudgaverne.

Der findes også en jubilæumsudgave af Comète-standeren, hvor designet er tilpasset udførelsen på højttalerne.

Priserne er allerede klar, og højttalerne kan bestilles hos forhandlere nu. Comète 40th er prissat til 12.000 kroner pr. par, højttalerstanderne til 2.100 kroner parret, og den gulvstående Antal 40th koster 23.000 kroner pr. par.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.