TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Trådløs og bærbar Libratone-højttaler

Mød Zipp. En praktisk AirPlay-højttaler, som ikke er afhængig af et trådløst netværk for at spille streamet musik.

forfatter
Publiceret 26/09/2012 - 23:39

Den runde Zipp-højttaler er batteridrevet og kan helt enkelt tages med over alt, hvor man ønsker at høre musik. Med en iPhone, iPad eller iPod touch kan man streame musikken direkte til højttaleren, selv om der ikke er skyggen af et trådløst netværk i nærheden! PlayDirect kalder Libratone det, og det er da ganske praktisk, når man nu er ude i haven, på stranden, i båden eller i sommerhuset.

Læs også: Test af Libratone Live & LoungeZipp har højttalerne placeret indvendig med spredelinser foran, så musikken bliver spredt bedst muligt – akkurat som på en retningsuafhængig højttaler. Den kan leveres med tre forskellige slags stofbetræk i uld, og betrækkene har lynlås, så de kan tages af og vaskes. Der findes en række forskellige farver, som kan købes separat, hvis man ikke kan klare sig med de tre betræk, der følger med højttaleren.Zipp, som også kommer med line-in til tilkobling af andre slags musikafspillere, koster 2.995 kroner, hvis man kun skal have ét stofbetræk med (Salty Grey eller Raspberry Red), men denne udgave kan kun købes online via apple.com eller i en rigtig Apple Store. Andre forhandlere udbyder Zipp med de nævnte tre slags betræk, og den pakke koster 3.395 kroner.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum med et par højttalere ud over det sædvanlige.
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend