Nyhed

Trådløse minier til musik, film og spil

Q Acoustics M20 lover lyd i HD-kvalitet over Bluetooth og via digitale og analoge indgange.
forfatter

Britiske Q Acoustics laver højttalere i alle prisklasser, men flest i den tegnebogsvenlige ende. Og deres nyeste ligner en ret tilgængelig måde at få god lyd i stuen, ved gamingcomputeren eller i mini-hjemembiografen.

Giver lyst til at høre musik Q Acoustics 3020i er gennemfornuftige og knivskarpt prissat. Men også vellydende.

Q Acoustics M20 er et aktivt højttalersystem med aptX HD Bluetoothforbindelse til trådløs streaming af højtopløst lyd. Trods den beskedne størrelse og pris loves avanceret driverteknologi og Q Acoustics Point-to-Point-kabinetafstivning.

M20 har indbygget 2 x 20 W forstærker (forstærkeren er indbygget i den ene højttaler, som den anden får lyd fra via et kabel). Bestykningen er en 5″ bas/mellemtone og en 22 mm diskant, som er akustisk frakoblet kabinettet for at minimere vibrationer.

Der er et fornuftigt udvalg af ind- og udgange på det M20. (Foto: Q Acoustics)

Ud over Bluetoothforbindledse er der optisk og USB-digitalindgang og analoge indgange med RCA- og minijackbøsninger. Samt en subwooferudgang. Man kan med en omskifter tilpasse frekvensgangen til placering i hjørne, mod væg eller frit i rummet.

Q Acoustics M20 kan købes fra september til 3499 kroner.

Med USB-indgang er det nærliggende at bruge M20 til gaming. (Foto: Q Acoustics)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.