TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Trådløse minier til musik, film og spil

Q Acoustics M20 lover lyd i HD-kvalitet over Bluetooth og via digitale og analoge indgange.

forfatter
Publiceret 19/08/2021 - 09:41

Britiske Q Acoustics laver højttalere i alle prisklasser, men flest i den tegnebogsvenlige ende. Og deres nyeste ligner en ret tilgængelig måde at få god lyd i stuen, ved gamingcomputeren eller i mini-hjemembiografen.

Læs også Giver lyst til at høre musik Q Acoustics 3020i er gennemfornuftige og knivskarpt prissat. Men også vellydende.

Q Acoustics M20 er et aktivt højttalersystem med aptX HD Bluetoothforbindelse til trådløs streaming af højtopløst lyd. Trods den beskedne størrelse og pris loves avanceret driverteknologi og Q Acoustics Point-to-Point-kabinetafstivning.

M20 har indbygget 2 x 20 W forstærker (forstærkeren er indbygget i den ene højttaler, som den anden får lyd fra via et kabel). Bestykningen er en 5″ bas/mellemtone og en 22 mm diskant, som er akustisk frakoblet kabinettet for at minimere vibrationer.

Der er et fornuftigt udvalg af ind- og udgange på det M20. (Foto: Q Acoustics)

Ud over Bluetoothforbindledse er der optisk og USB-digitalindgang og analoge indgange med RCA- og minijackbøsninger. Samt en subwooferudgang. Man kan med en omskifter tilpasse frekvensgangen til placering i hjørne, mod væg eller frit i rummet.

Q Acoustics M20 kan købes fra september til 3499 kroner.

Med USB-indgang er det nærliggende at bruge M20 til gaming. (Foto: Q Acoustics)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Danske Raidho præsenterer to små og én enorm højttaler Den største koster lige så meget som en Porsche Taycan.
Sonos har truffet et underligt valg Sonos demonstrerede deres billigste soundbar, Ray, i København onsdag. Men hvad er det, de har gjort?
B&O Beosound Balance – endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance lyder rigtig godt alene – og endnu bedre som par.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend