Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Trådløse højttalere til high end-segmentet

Dynaudio præsenterer en ny Xeo-serie, som lover high-end-ydelse fra trådløse højttalere - uden at du behøver sælge bilen for at få råd.

Skrevet af / 21/05/2014 - 10:00
Trådløse højttalere til high end-segmentet

Dynaudio var tidligt ude med trådløse højttalere, og det lykkedes så godt for dem, at vi gav dem topkarakter og en pris som årets højttalere. Nu kommer de nye modeller i den trådløse Xeo-serie, som består af en kompakt gulvmodel, Xeo 6, og en reolhøjttaler med navnet Xeo 4. Begge er opbygget over den samme arkitektur med samme elementer og trådløs tilkoblingsboks, bare i forskelligt antal. Gulvmodellen har to basser. Dynaudio-Xeo-boks På tilslutningsboksen finder man både analoge og digitale indgange, og boksen fungerer som et samlingspunkt for alle dine lydkilder. Med små trådløse ekstraadaptere til 150 € stykket kan man udvide den trådløse afspilning til flere rum. Man kan altså have et par gulvstående Xeo-højttalere i stuen og et par små i køkkenet, som spiller den samme musik. Men det er muligt at bruge blot én sender, som sender signal til flere par højttalere, som styres parvist med den medfølgende volumenkontrol. Dynaudio-Xeo-sort Højttalerne har naturligvis indbyggede forstærkere med 50 W effekt til hver enhed, så man skal blot slutte strømmen til og en sender for at høre musik. Den kompakte Xeo 3 koster 1.950 € med sender inkluderet, imens gulvmodellen Xeo 5 koster 3.250 €, ligeledes med sender inkluderet i prisen.

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Sonos vil gøre livet lettere med en ny app

Op til 18 tommer med baskrudt!

Disse højttalerne er mere specielle end det ser ud til

Omvendt højttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Optimer lyden i dit rum med et par enkle tricks

Rummanden Carlsson

Sonos-jordskred til sommer?

Denon-soundbar med bas uden sub

Bærbare højttalere til rejsen

Måske den vildeste højttaler, vi har set

Tjek denne in-wall-højttaler

0
Lyd & Billede
Scroll to Top