Nyhed

Trådløs stereolyd til TV’et

The Fives er blandt de få trådløse højttalere med pladespillerindgang.
forfatter

Alle ved, at to højttalere er bedre end én, og at et par placeret på hver sin side af TV’et trumfer en soundbar. Hver gang. Derfor anbefaler vi altid stereo til dem, der gerne vil have bedre TV-lyd og har plads til to højttalere.

Som ikke behøver at være bittesmå. KEF LSX er små nok til at kunne være hvor som helst, de større Klipsch The Sixes egner sig måske bedst på TV-møblet eller på standere, men The Fives kan hænge på væggen.

Naim Mu-so 2 Glem de andre. Naim Mu-so 2 sætter standarden for lydkvalitet.

The Fives er en mindre version af The Sixes, med samme opskrift: Trådløse stereohøjttalere med tilslutninger til flere lydkilder, medfølgende fjernbetjening og her også HDMI-indgang til TV-lyden.

Brun eller sort finér, en 25 mm diskant i hornladning og en 4 tommers bas. (Foto: Klipsch)

Højttalerne har desuden pladespillerindgang (MM), optisk indgang til f.eks. en CD- eller Blu-ray-afspiller, to analoge stereoindgange, USB til lyd fra den bærbare samt udgang til en subwoofer.

Indvendig sidder der en 24 bit/192 kHz digitalkonverter og en Bluetooth-modtager til streaming fra mobilen.

Klipsch-højttalerne kommer med en fjernbetjening, men kan også betjenes fra toppen af den ene højttaler, hvor man finder indgangsvælger og volumenkontrol.

The Fives kommer ikke i salg før til foråret, og prisen er ukendt, men de vil sandsynligvis lægge sig under de større The Sixes.

(Foto: Klipsch)

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.