TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

System Audio fornyer Mantra-serien

Snart kommer der to nye modeller fra den danske producent af "Cool Scandinavian Speakers".

forfatter
Publiceret 18/11/2012 - 20:18

Mantra-serien har været en af ​​System Audio mest populære højttalerserier nogensinde, og især har den gulvstående Mantra 60 solgt i spande herhjemme. Men System Audio er ikke kendt for at hvile på laurbærrene og vil udfase Mantra 30 og 60 til fordel for to nye gulvmodeller.

System Audio Mantra 50

Det nye Mantra 50 og 70 er i størrelse over og under dagens Mantra 60. Højttalerne er stadig lange og slanke, med små hurtige enheder og for at kunne flytte tilstrækkeligt med luft er der mange af dem. Mantra 50 er en 2,5-vejs design, hvor de to mellemtoneelementer også spiller bas, og de deler kabinette med to dedikerede basenheder der er placerede underst. Mantra 70 er en fuldstændig 3-vejs design med to dedikerede mellemtoneelementer og fire basenheder i et separat kammer. I begge nye Mantra er plads til sandfyldning i bunden af ​​kabinettet.

System Audio Mantra 70

Den nye Mantra-arvtagere forventes i butikkerne i januar / februar 2013. Modellerne kommer i sort højglans, hvid satin (mat) og sort ask (træ finish).

www.system-audio.com

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Danske Raidho præsenterer to små og én enorm højttaler Den største koster lige så meget som en Porsche Taycan.
Sonos har truffet et underligt valg Sonos demonstrerede deres billigste soundbar, Ray, i København onsdag. Men hvad er det, de har gjort?
B&O Beosound Balance – endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance lyder rigtig godt alene – og endnu bedre som par.
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend