Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sonus faber Aster: Højttalere udenfor

Nu kan du lade højttalerne blive udenfor i haven året rundt.

Skrevet af / 06/02/2023 - 15:18
Sonus faber Aster: Højttalere udenfor

Nu kan du snart gå foråret i møde med lyd fra Sonus faber i haven. Virksomheden har nemlig begået en vandtæt udendørshøjttaler, som kan stå ude hele året. Højttaleren kaldes Aster, et navn, man har hentet fra det latinske Per aspera ad astra, som kan oversættes til Gennem trængsler til stjernerne.

Den slanke tovejshøjttaler, som kan fås i sort eller hvid, har IP65-certificering og er dermed beregnet til placering udenfor. Det være sig på altanen, ved terrassen eller på offentlige steder, hvor en robust højttaler er et krav.

Foto Sonus faber

Højttaleren er 29,3 cm bred og skal være enkel at montere. En Vægholder fastgøres til væggen med én skrue, og så vrider man højttaleren på plads i bajonetfatningen. Færdig, slut.

Højttaleren er ikke trådløs og skal tilsluttes en forstærker med kabler for at give lyd. De er ikke trådløse og skal kobles til en forstærker med kabler før man får lyd. Aster har to slaveenheder, en på hver side, med en mellemtone og diskant i centrum. Sonus faber opgiver følsomheden til 88 dB, impedansen til 8 Ohm, og de kan tåle 100 watt.

Foto: Sonus faber

Sonus faber Asters frekvensområde strækker sig fra 61 Hz til 22 kHz (-6 dB), og prisen forventes at blive EUR 460 euro stykket.

Læs også:

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Den bedste budget-streamer

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Scroll to Top