TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sonos Fury: Billig soundbar på vej?

En soundbar til 2.000 kroner! Er Sonos ved at udvande deres brand fuldstændig? Det tror vi ikke.

forfatter
Publiceret 22/04/2022 - 16:22

Ifølge The Verge er Sonos helt sikkert på vej med en ny soundbar. Den skal ikke erstatte hverken Beam eller Arc, men lægger sig i stedet helt nederst i sortimentet. Ifølge lækagen skal den koste 250 dollars, og den går indtil videre under kodenavnet “Fury”.

Læs også Ny Sonos Beam: Sikke en stor lyd! Sonos Beam var allerede den bedste kompakte soundbar. Med Dolby Atmos er den nye generation endnu bedre.
Sonos Beam Gen2 GeirNordby

Ingen HDMI

Der er ikke noget HDMI-stik på denne soundbar, og dermed kan man tilsyneladende skyde en hvid pil efter alt, hvad der hedder Dolby Atmos-dekodning.

Ligesom med den ældre Playbar og den knap så vellykkede Playbase er det et optisk digitalkabel, man skal bruge for at få Fury til at spille. Hvilket betyder, at komprimeret Dolby Digital er alt, hvad man kan forvente af denne soundbar. Men den kan stadig udvides til 5.1 med andre trådløse Sonos-højttalere.

Så kan man spørge: Hvorfor skulle man det? Det bliver hurtigt dyrt at supplere med flere højtalere, og så kan man lige så godt købe en Beam eller en Arc.

Sonos PlayBase white
Kan du huske soundbaren Playbase? Den havde heller ikke HDMI. (Foto: Sonos)

Brug Sonos Fury som baghøjttaler

Men så kommer der en vigtig pointe: Man kan bruge to af de små soundbars som surround-bagkanaler sammen med en Sonos Beam eller Arc! Monteret lodret på væggen vil højttalerenhederne være vinklet skråt opad og nedad, hvilket kan betyde, at Dolby Atmos-indhold får en større rumfølelse end med andre trådløse højttalere, såsom Sonos One SL eller Sonos Five.

Så virker det pludselig ikke helt så dumt.

Læs også Sonos Arc er en vellykket Atmos-soundbar Endelig kommer Sonos med en stor soundbar. Arc understøtter Dolby Atmos og har desuden nogle smarte tricks oppe i ærmet.

“Ingen kommentarer!”

Vi kontaktede Sonos for en kommentar, men fik kun dette svar:

“Vi kommenterer ikke på lækager og spekulationer, men vi lover, at vi altid vil holde jer opdateret, når vi har nyheder og andet at dele.”

I mellemtiden kan du læse om lækagen hos The Verge, som også har lavet deres egne 3D-illustrationer af, hvordan Sonos Fury omtrentligt kommer til at se ud. Hint: Den ligner ikke Beam (Gen 2), som vi har brugt som artikelbillede.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Harman Kardon udfordrer konkurrenterne med ny soundbar Harman Kardon lover fantastiske lydoplevelser hjemme i stuen med den nye Citation MultiBeam 1100.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend