TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Sonos Fury: Billig soundbar på vej?

En soundbar til 2.000 kroner! Er Sonos ved at udvande deres brand fuldstændig? Det tror vi ikke.

forfatter
Publiceret 22/04/2022 - 16:22

Ifølge The Verge er Sonos helt sikkert på vej med en ny soundbar. Den skal ikke erstatte hverken Beam eller Arc, men lægger sig i stedet helt nederst i sortimentet. Ifølge lækagen skal den koste 250 dollars, og den går indtil videre under kodenavnet “Fury”.

Læs også Ny Sonos Beam: Sikke en stor lyd! Sonos Beam var allerede den bedste kompakte soundbar. Med Dolby Atmos er den nye generation endnu bedre.
Sonos Beam Gen2 GeirNordby

Ingen HDMI

Der er ikke noget HDMI-stik på denne soundbar, og dermed kan man tilsyneladende skyde en hvid pil efter alt, hvad der hedder Dolby Atmos-dekodning.

Ligesom med den ældre Playbar og den knap så vellykkede Playbase er det et optisk digitalkabel, man skal bruge for at få Fury til at spille. Hvilket betyder, at komprimeret Dolby Digital er alt, hvad man kan forvente af denne soundbar. Men den kan stadig udvides til 5.1 med andre trådløse Sonos-højttalere.

Så kan man spørge: Hvorfor skulle man det? Det bliver hurtigt dyrt at supplere med flere højtalere, og så kan man lige så godt købe en Beam eller en Arc.

Sonos PlayBase white
Kan du huske soundbaren Playbase? Den havde heller ikke HDMI. (Foto: Sonos)

Brug Sonos Fury som baghøjttaler

Men så kommer der en vigtig pointe: Man kan bruge to af de små soundbars som surround-bagkanaler sammen med en Sonos Beam eller Arc! Monteret lodret på væggen vil højttalerenhederne være vinklet skråt opad og nedad, hvilket kan betyde, at Dolby Atmos-indhold får en større rumfølelse end med andre trådløse højttalere, såsom Sonos One SL eller Sonos Five.

Så virker det pludselig ikke helt så dumt.

Læs også Sonos Arc er en vellykket Atmos-soundbar Endelig kommer Sonos med en stor soundbar. Arc understøtter Dolby Atmos og har desuden nogle smarte tricks oppe i ærmet.

“Ingen kommentarer!”

Vi kontaktede Sonos for en kommentar, men fik kun dette svar:

“Vi kommenterer ikke på lækager og spekulationer, men vi lover, at vi altid vil holde jer opdateret, når vi har nyheder og andet at dele.”

I mellemtiden kan du læse om lækagen hos The Verge, som også har lavet deres egne 3D-illustrationer af, hvordan Sonos Fury omtrentligt kommer til at se ud. Hint: Den ligner ikke Beam (Gen 2), som vi har brugt som artikelbillede.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Ny Platinum 3G-serie fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum og lancerer nye flagskibshøjttalere.
Ny 700-serie med højttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end højttalerne i 800-serien.
Minecraft skal lokke unge til at genanvende elektronik Elgiganten og Microsoft lancerer samarbejde med spillet Minecraft i centrum. De unge brugere skal opdrages til genbrug af gamle elektronikprodukter.
Sonos Sub Mini: Er den ventetiden værd? Er den nye mini-subwoofer fra Sonos slet og ret for dyr? Audun fra Lyd & Billede-redaktionen deler sine betragtninger.
Festhøjttaler med karaoke og DJ-funktion Spiller dundrende højt i 25 timer.
Sonos Sub Mini: Mindre og billigere bashøjttaler Ventetiden er (næsten) overstået. Her er Sonos Sub Mini.
Følg Lyd & Billede