TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sonos Fury: Billig soundbar på vej?

En soundbar til 2.000 kroner! Er Sonos ved at udvande deres brand fuldstændig? Det tror vi ikke.

forfatter
Publiceret 22/04/2022 - 16:22

Ifølge The Verge er Sonos helt sikkert på vej med en ny soundbar. Den skal ikke erstatte hverken Beam eller Arc, men lægger sig i stedet helt nederst i sortimentet. Ifølge lækagen skal den koste 250 dollars, og den går indtil videre under kodenavnet “Fury”.

Læs også Ny Sonos Beam: Sikke en stor lyd! Sonos Beam var allerede den bedste kompakte soundbar. Med Dolby Atmos er den nye generation endnu bedre.
Sonos Beam Gen2 GeirNordby

Ingen HDMI

Der er ikke noget HDMI-stik på denne soundbar, og dermed kan man tilsyneladende skyde en hvid pil efter alt, hvad der hedder Dolby Atmos-dekodning.

Ligesom med den ældre Playbar og den knap så vellykkede Playbase er det et optisk digitalkabel, man skal bruge for at få Fury til at spille. Hvilket betyder, at komprimeret Dolby Digital er alt, hvad man kan forvente af denne soundbar. Men den kan stadig udvides til 5.1 med andre trådløse Sonos-højttalere.

Så kan man spørge: Hvorfor skulle man det? Det bliver hurtigt dyrt at supplere med flere højtalere, og så kan man lige så godt købe en Beam eller en Arc.

Sonos PlayBase white
Kan du huske soundbaren Playbase? Den havde heller ikke HDMI. (Foto: Sonos)

Brug Sonos Fury som baghøjttaler

Men så kommer der en vigtig pointe: Man kan bruge to af de små soundbars som surround-bagkanaler sammen med en Sonos Beam eller Arc! Monteret lodret på væggen vil højttalerenhederne være vinklet skråt opad og nedad, hvilket kan betyde, at Dolby Atmos-indhold får en større rumfølelse end med andre trådløse højttalere, såsom Sonos One SL eller Sonos Five.

Så virker det pludselig ikke helt så dumt.

Læs også Sonos Arc er en vellykket Atmos-soundbar Endelig kommer Sonos med en stor soundbar. Arc understøtter Dolby Atmos og har desuden nogle smarte tricks oppe i ærmet.

“Ingen kommentarer!”

Vi kontaktede Sonos for en kommentar, men fik kun dette svar:

“Vi kommenterer ikke på lækager og spekulationer, men vi lover, at vi altid vil holde jer opdateret, når vi har nyheder og andet at dele.”

I mellemtiden kan du læse om lækagen hos The Verge, som også har lavet deres egne 3D-illustrationer af, hvordan Sonos Fury omtrentligt kommer til at se ud. Hint: Den ligner ikke Beam (Gen 2), som vi har brugt som artikelbillede.

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Musikalsk hyldest til Italiens violinbyggere Sonus faber fornyr Homage-serien.
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Nakamichi vækker dragen til live! Soundbaren har i alt 21 kanaler og Dolby Atmos surround.
Tjek den heftige JBL-soundbar Bar 1300 er JBL's hidtil bedste og mest avancerede soundbar, som skal give os ægte biograffølelse derhjemme.
LG's soundbars tilpasses rummet LG's nye soundbars SC9 og SE6 skal give omsluttende lyd og en række alsidige funktioner.
Følg Lyd & Billede