TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Sonos Arc, Beam og Playbar får DTS-lyd

God nyhed til Sonos-ejere: Endelig får deres soundbars understøttelse af DTS surround-sound.

forfatter
Publiceret 17/11/2021 - 14:13

Sonos’ soundbars understøtter en række populære lydformater fra Dolby. Understøttelse af DTS-lyd, som er meget brugt på DVD, Blu-ray osv., har derimod længe glimret ved sit fravær. Men det bliver der lavet om på nu!

Sonos S2-app’en har netop fået en vigtig opdatering, og en af nyhederne er netop afkodning af DTS Digital Surround. De mere moderne DTS-HD- og DTS:X-formater er derimod ikke nævnt.

Sonos-produkter får DTS-lyd

Opdateringen gælder Sonos Arc, Beam (Gen 2), Beam (Gen 1), Playbar, Playbase og Amp, der alle kører på S2-platformen. Man vil så se et bekræftende DTS-symbol i Sonos-app’en, når indhold streames med DTS Digital Surround.

Ud over DTS-opdateringen får de bærbare højttalere Roam og Move en ny batterisparende indstilling. Når den er slået til i Sonos-app’en, slukkes den bærbare højttaler automatisk efter 30 minutters inaktivitet. Så vil Move angiveligt holde batteri i op til 30 dage, mens Roam holder batteri i op til 70 dage. Når batteribesparelse er aktiveret, skal højttalerne tændes fysisk med On-knappen.

EQ-indstillinger er en anden nyhed: Apple iOS-brugere, der streamer musik, vil kunne justere diskant, bas og Loudness direkte via Spiller nu-skærmen i Sonos-app’en. Denne funktion bliver tilgængelig for Android-brugere på et senere tidspunkt.

Sonos-brugere kan finde opdateringen i Sonos-app’en (Indstillinger > System > Systemopdateringer > Søg efter opdateringer).

Sonos nævner også, at understøttelse af Dolby Atmos Music og Amazon Music Ultra HD er lige om hjørnet.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Skotske fynesser i München Fyne Audio viste fuld vintagestil på high end-messen i München.
Spektakulært fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum med et par højttalere ud over det sædvanlige.
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend