Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sharp sætter gang i festen med SumoBox og XParty Street Beat

Med teknologi fra selveste Devialet loves der saftig bas og højt lydtryk.

Skrevet af / 28/06/2023 - 07:00
Sharp sætter gang i festen med SumoBox og XParty Street Beat

Sommeren er højsæson for havefester og anden festivitas, hvor kodeordet er høj musik, pumpende basrytmer og gerne lidt lyseffekter oveni. Nu er også Sharp på banen med to skræddersyede partyhøjttalere.

SumoBox er en kraftig bærbar højttaler med Devialet-teknologi, som vist nok skal ramme dig med samme kraft som en sumobryder…! Mens XParty Street Beat er en mindre bærbar højttaler med LED og DJ-effekter.

Læs også Festhøjttalere til store og små sommerfester En partyhøjttaler er det perfekte bidrag til at skabe en uforglemmelig fest! Vi har testet 7 festglade højttalere til dig, der er vild med god lyd.

Sharp SumoBox – med bashjælp fra Devialet

Stereo-højttalersystemet SumoBox (CP-LS100) er den største af de to nyheder fra Sharp. Den kan angiveligt levere op til 105 dB ren lyd via to 8-tommer bashøjttalere og to 2-tommer diskanthøjttalere. Et lukket trækabinet lover balanceret akustik, mens det vinklede design skal sikre optimal lydspredning.

Ekstra interessant er det, at Sharp har indgået et samarbejde med den franske producent Devialet (kendt for bl.a. high-end forstærkere og højttalere i Phantom-serien). SumoBox bruger Devialets SAM®-teknologi (Speaker Active Matching). Det skal sætte SumoBox i stand til at producere fyldig, detaljeret og kraftig bas. Sharp hævder, det vil give en lyd, der er præcis, som den var meningen, at den skulle opleves.

SumoBox_1 SumoBox_2
<
>
Udskiftelig batteripakke: Det udskiftelige 14,8 volt 5Ah litium-ion-batteri skal give op til 10 timers spilletid. Batteripakken kan udskiftes med en anden på få sekunder, eller du kan sætte den i stikkontakten til opladning, mens du rocker videre. (Foto: Sharp)

SumoBox ser ud til at have gode tilslutningsmuligheder: 3 indgangskanaler, TRS/XLR-combo (2x) med rumklang, bas- og diskantjustering, samt Aux/Bluetooth – alle med separat niveaukontrol. Det er nemt at tilslutte et keyboard, en guitar eller en mikrofon og justere niveauet.

SumoBox kan også forbindes trådløst med en anden SumoBox i Duo Mode og levere musik i stereo via Bluetooth. Alternativt kan du bruge kablet højttaler-link til at kæde flere SumoBoxe sammen. Højttaleren har tophat-beslag i bunden, så den kan monteres på et stativ og give endnu bedre lyddækning.

Sharp XParty Street Beat: Tag festen med overalt 

XParty Street Beat skal være det rette valg for musikentusiasten, der altid er på farten. Den er bærbar og har indbyggede hjul og et bærehåndtag. Den har også telefon-/tabletholder på toppen, så man har nem adgang til playlister og opladning via USB-porten. Højttalerens flerfarvede LED-diskolys og stroboskop følger musikken og lover en medrivende festoplevelse.

XParty Street Beat er også stænktæt (IPX4), hvilket gør den velegnet til udendørs brug i det danske sommervejr eller ved poolen (bare den ikke ryger i vandet!). Med op til 12 timers spilletid fra det indbyggede opladelige lithium-ion-batteri kan festen fortsætte hele natten.

Sharp XParty Street Beat. (Foto: Sharp)

Pris og tilgængelighed

Sharp SumoBox og XParty Street Beat fås nu hos udvalgte forhandlere til en vejledende udsalgspris på henholdsvis 3.499 og 2.399 kroner. Det er omtrent det samme som Klipsch’ bud på festlig lyd, som du kan læse mere om i artiklen herunder!

Læs også Nye "naboplager" fra Klipsch Nu vil Klipsch også være med til festen: De to partyhøjttalere Gig XXL og Gig XL lover fuld gas og iøjnefaldende lysshows.
Audun Hage
(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Spændende gulvmodel fra Revival Audio

Rullesten til skrivebordet

Gulvhøjttalere med det hele

En lille ny i gammel stil

Steinway Lyngdorf har slanket sig

Elegance fra Børresen

Luksuslyd på rejsen

Fabriksbesøg: Bang & Olufsen overrasker

Kraftfuld subwoofer fra ATC

Vandtætte indbygningshøjttalere

Klipsch og Onkyo vil udfordre Sonos

Kig op - der er Sonos!

0
Scroll to Top