TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Prisbillig fra Audiovector

Danske Audiovector begejstrer os ofte med deres højttalere. Nu kommer den billige X3-serie, som kan blive en prisbombe.

forfatter
Publiceret 11/09/2012 - 11:33

Hvis prisantydningen på omkring 10.000 kroner stemmer, kan Audiovector X3 Super blive en succes. Den deler nemlig meget af teknologien indvendig med den dyrere Si-serie.

Her har Audiovector strippet højttalerne for alt unødvendigt og holdt sig til at få mest mulig ud af det allervigtigste. Nemlig lyden.Højttalerne, som leveres i sort eller hvid, bruger en ny basmellemtone – to stykker faktisk – med en sandwichmembran, forstærket med aluminium og monteret i et støbt letmetalchassis.

På toppen sidder Audiovectors Low Compression diskant, mens X3 Signature bruger en dyrere Evotech Low Compression diskant.

Audiovector har lagt vægt på et gennemsigtigt lydbillede, dynamisk basgengivelse og nul kompression.

Super-udgaven af den 100 cm høje gulvhøjttaler rækker over 33 til 22 kHz og har 90 dB følsomhed, mens Signature rækker over 33-26 Khz og har 90,5 dB følsomhed.

Højttalerne er på vej ud i butikkerne nu.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend