Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Nye X-serie bærbare højttalere fra Sony

Sony lancerer tre nye X-Series-højttalere, XG300, XE300 og XE200, hvis du vil tage festen med dig.

Skrevet af / 06/06/2022 - 08:00
Nye X-serie bærbare højttalere fra Sony

Sommeren er på vej, og ferien kan også så småt anes i horisonten.

For at sikre, at det ikke går stille af sig, har Sony lanceret tre nye højttalere, der burde gøre det muligt at stable en (mindre) fest på benene overalt.

Alle tre modeller har ifølge Sony lyd i høj kvalitet med kraftfuldt lydtryk, takket være Sonys X-Balanced-højttalerenhed (den er firkantet i stedet for rund).

SRS XG300 H cw handleup Large
SRS XG300. (Foto: Sony)

SRS-XG300 kommer med et praktisk håndtag, som gør det let at tage festen med dig. En ring af lys rundt om slavebasserne i hver ende tilføjer ekstra underholdning.

XE300 Line shape diffuser
Sony XE300 bruger en spalteformet åbning til at sprede lyden. (Foto: Sony)

De mere kompakte SRS-XE300- og SRS-XE200-højttalere har en kantet form, og Sony pointerer, at lyden spredes bedre via en “line-shape diffuser”. Det smarte udtryk dækker over, at højttalerenhederne spiller ud gennem en spalteformet åbning, der fungerer som en akustisk spredelinse.

Pris og tilgængelighed

SRS-XG300 koster 2.300 kroner. SRS-XE300 koster 1.700 kroner og SRS-XE200 1.300 kroner. Alle højttalerne kan købes fra juli.

 

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjakt.se

Blændende highend-højttalere

Pladespiller helt i top

Her er LGs rival til Samsungs The Frame og Serif

Scroll to Top