Nyhed

Ny finish og indbygningshøjttaler fra KEF

Tiltalende farvekombinationer og THX-certificering.
forfatter

Selv om det ikke er længe siden, KEF lancerede en helt ny Reference-serie, har de allerede opdateret højttalerne med en helt ny farvekombination. I sig selv ikke særlig opsigtsvækkende og normalt ikke noget, vi ville rapportere om.

Men netop den her synes vi er så lækker, at vi ville dele nyheden.

(Foto: KEF)

De kalder den Silver Satin Walnut, og vi fik straks associationer til nordisk møbeldesign. Her har de kombineret en ret lys valnøddefinér med en silkemat sølvfarvet front og sølvgrå membraner.

Det gælder alle Reference-modellerne fra Reference 1 til Reference 5.

Desuden har KEF’s centerhøjttalere nu også fået den velkendte Foundry Edition-udførelse. Enten Blue Ice White med hvidt kabinet og blå UNI-Q-enhed eller Copper Black med sort kabinet og kobberfarvet UNI-Q-enhed.

 

(Foto: KEF)

Og så skal vi ikke glemme, at de samtidig udsender en ny højttalermodel: Indbygningsversionen af Reference 3, kaldet Ci3160REF, som er en THX-certificeret udgave, der kan monteres vertikalt eller horisontalt.

Læs alle artikler i 1 måned for 39 kr

Få adgang alle +artikler samt til hele testarkivet.
Ingen bindingstid.
Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.