Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Mere trådløst fra B&O

Bang & Olufsen kommer med en ny trådløs high-end højttaler, BeoLab 20.

Skrevet af / 18/05/2014 - 06:15
Mere trådløst fra B&O

Også denne byder på den trådløse Immaculate Wireless Sound integreret. Udadtil ligner BeoLab 20 den mindre model BeoLab 9 temmelig meget med sin minimalistiske æstetik og relativt beskedne størrelse. Flot og diskret, med andre ord.

Ifølge Michael Langager, Vice President Core Business, er Bang & Olufsens seneste gulvhøjttaler resultatet af en innovationsproces, der både trækker på virksomhedens designtraditioner og store erfaring med at skabe lydsystemer til biler i luksusklassen. “BeoLab 20 repræsenterer alt, hvad vi har lært om at skabe fantastisk lyd på begrænset plads i løbet af de sidste 10 år,” fortæller han. “Med disse højttalere har vi givet den avancerede teknologi en meget enkel udfordring: få musikken til at lyde nøjagtigt, som kunstneren oprindeligt havde forestillet sig det.”

Den helt nye digitale lydprocessor har større processorkraft end tidligere. “Vi har blandt andet foretaget en lang række mindre ændringer i vores digitale lydprocessor for at eliminere resonans, måle magnettemperaturer ekstremt præcist og finindstille de tre avancerede højttalerenheder, så de gengiver lyden så naturligt som muligt,” forklarer Langager. “Sammen med de aktive højttaleres enorme kraftoverskud leverer BeoLab 20 en ekstremt vellydende mellemtone og en stram, kontrolleret bas med stor dybde. Med disse højttalere er der ikke brug for en separat subwoofer.” 

Man bruger den specielle Acoustic Lens-diskant, som nu nærmest blevet en ikon for B&O.  Det er en smart løsning der giver mange fordele når højttaleren skal placeres i rummet. Man bruger også den nye WiSA-platform, Immaculate Wireless Sound. Det giver en meget stabil trådløs digital multikanals-lydstreaming. Vi har fået en kort prøvelytning på den nye model, og kan konstatere at den virker leve op til hvad B&O har sat sig for med BeoLab 20, de fine ord i deres reklamemateriel holder stik. Her er et stort lyd med fin opløsning og meget kraft og en overraskende god følelse av nærvær i gengivelsen. BeoLab 20 koster 34.998 kr. per stk.

www.bang-olufsen.com

 

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vil du læse hele artiklen?

Med LB+ Total får du adgang til ALT indhold på Lyd & Billede og LB Home.

Allerede abonnent? Log ind.

  • Prøv LB+ i 30 dage
    Kun 29,-

    Fornyes efter 30 dage, ingen bindingstid.

  • LB+ Total i 12 mnd
    93.25 kr/mnd

    Du sparer 312 kr

Ønsker du kun adgang til Lyd & Billede eller L&B Home?

Klik her for at bestille adgang til Lyd & Billede

Klik her for at bestille adgang til L&B Home

Disse højttalerne er mere specielle end det ser ud til

Omvendt højttaler - i lydkvalitetens tjeneste

Bowers & Wilkins fintuner lyden

Optimer lyden i dit rum med et par enkle tricks

Rummanden Carlsson

Sonos-jordskred til sommer?

Denon-soundbar med bas uden sub

Bærbare højttalere til rejsen

Måske den vildeste højttaler, vi har set

Tjek denne in-wall-højttaler

Gulvhøjttaler er kronen på værket

Et kig ind i Harmans helligste

0
Lyd & Billede
Scroll to Top