Mere bas med den nye Google Nest Hub

Den interaktive smart-skærm Google Nest Hub får 50 procent mere bas. Og overvåger din søvnrytme.
forfatter

Da vi testede Google Nest Hub for to år siden, var vi imponeret over interaktiviteten og mente, at den var meget smartere end en almindelig smart-højttaler. Fordi man faktisk kunne se ting som kort, kalender og opskrifter, og tjekke overvågningskameraer. Og streame Netflix, blandt meget andet.

Bedre lyd

Til video og musik syntes vi dog, at den manglede kraft og bas, men den havde klar tale på f.eks. nyhedsoplæsere.

Når Google nu lancerer en ny version af Nest Hub, har de bl.a. gjort noget ved lydproblemet og givet den 50 procent mere bas. Det er sket takket være en større højttaler-enhed på 2 tommer. Desuden har den fået en tredje mikrofon samt maskinlæring i selve enheden for bedre at kunne høre, hvad du siger til den, også når du befinder dig et godt stykke fra enheden.

Skærmen er den samme som før – en 7 tommers touch-skærm med 1024 x 600 pixel og automatisk lys- og farvejustering efter omgivelserne.

Den nye Google Nest Hub ligner den tidligere version, men nu kan man også vælge blå farve på standeren. (Foto: Google)

Overvåger din søvn

Blandt de nye smart-funktioner er søvnovervågning ved hjælp af Googles Soli-sensor. Du behøver ikke at fortælle den, at du går i seng; du lægger dig bare til at sove, og så passer Nest Hub automatisk på dig. Soli-sensoren måler dine bevægelser i løbet af natten for at se, om du sover rastløst, og skal også kunne måle din vejrtrækning.

Du kan konfigurere den til at ignorere en anden person i sengen og kun overvåge dig. På den måde slipper du for at sove med et smart-ur omkring håndleddet om natten, selv om det nok vil være mere præcist end Google-hub’en.

Alt dette forudsætter selvfølgelig, at du stoler på, at Google beskytter dit privatliv …

Annonce

Pris og tilgængelighed

Den nye Google Nest Hub kan købes fra den 30. marts og koster det samme som før, nemlig 749 kroner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.
Annonce
Annonce

Læs også