TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Lotus Emira KEF Uni-Q

Lotus Emira får lyd fra KEF.

forfatter
Publiceret 13/07/2021 - 10:39

Bilstereo er blevet vigtigere for hi-fi-producenterne, og Burmester, Dynaudio eller Bang & Olufsen er ikke længere alene om at tilbyde lydanlæg til prestigefyldte bilmærker.

Men KEF har i modsætning til Naim og Bowers & Wilkins holdt sig til hi-fi-højttalere og aldrig været at finde i dørsiderne på en bil.

Før nu.

Den kommende Lotus Emira får KEF’s første bilanlæg. Den lave sportsbil med to sæder og en midtmonteret V6’er på 394 hk får nemlig et anlæg med 10 kanaler, som er specielt udviklet til Emira.

Blandt højttalerne i bilen finder man KEF’s egenudviklede Uni-Q højttalerenheder under fronterne, og lyden styres fra knapper på rattet og en 10,25 tommers pegeskærm.

Lotus’en på billedet – i Seneca Blue – vil blive tilgængelig i flere farver og bliver en direkte konkurrent til Porsche 718 Cayman, som kan leveres med Burmester High-End Surround System.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments

Jeg kan da huske at en kammerat købte Kef til bilen i 86-87.

Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Danske Raidho præsenterer to små og én enorm højttaler Den største koster lige så meget som en Porsche Taycan.
Sonos har truffet et underligt valg Sonos demonstrerede deres billigste soundbar, Ray, i København onsdag. Men hvad er det, de har gjort?
B&O Beosound Balance – endelig testet i stereo Den smarte Beosound Balance lyder rigtig godt alene – og endnu bedre som par.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend