Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Lotus Emira KEF Uni-Q

Lotus Emira får lyd fra KEF.

Bilstereo er blevet vigtigere for hi-fi-producenterne, og Burmester, Dynaudio eller Bang & Olufsen er ikke længere alene om at tilbyde lydanlæg til prestigefyldte bilmærker.

Men KEF har i modsætning til Naim og Bowers & Wilkins holdt sig til hi-fi-højttalere og aldrig været at finde i dørsiderne på en bil.

Før nu.

Den kommende Lotus Emira får KEF’s første bilanlæg. Den lave sportsbil med to sæder og en midtmonteret V6’er på 394 hk får nemlig et anlæg med 10 kanaler, som er specielt udviklet til Emira.

Blandt højttalerne i bilen finder man KEF’s egenudviklede Uni-Q højttalerenheder under fronterne, og lyden styres fra knapper på rattet og en 10,25 tommers pegeskærm.

Annonce

Lotus’en på billedet – i Seneca Blue – vil blive tilgængelig i flere farver og bliver en direkte konkurrent til Porsche 718 Cayman, som kan leveres med Burmester High-End Surround System.

Fuld adgang til Lyd & Billede for 3 kr

Få adgang alle +artikler, guider, anmeldelser samt til hele testarkivet i 1 uge.

Ingen bindingstid Ønsker du å bestille magasinet? Klik her Allerede abonnent?
forfatter
Skrevet af

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Vis kommentarer

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Redaktionen anbefaler

Læs også

Lotus Emira får lyd fra KEF.

Lotus Emira får lyd fra KEF.

Lotus Emira får lyd fra KEF.

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2020 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.