TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Kompakt LG-soundbar med stor lyd

Med Dolby Atmos, DTS:X og separat subwoofer loves en lyd, der fylder hele stuen fra LGs mindste soundbar, kaldet LG Eclair.

Soundbars er i sig selv en ret diskret og kompakt måde at få bedre lyd på det flade fjernsyn. Men hvis en lydpind på en meter eller mere er for visuelt forskrækkende, har LG en endnu mere diskret løsning, der stadig lover at fylde stuen med lyd.

På trods af dens beskedne størrelse leverer LG Eclair 3D-lyd med understøttelse af Dolby Atmos og DTS:X.

LG Eclair fås i sort og hvid. Der er fem lydkanaler i den lilel fyr: Venstre, center og højre, samt to højdekanaler til Dolby Atmos og DTX:X. (Foto: LG)

Eclair beskrives som et 3.1.2-system, altså to fronkanaler, en centerkanal, en subwoofer og to opadrettede højdekanaler. Ikke dårligt klaret i en enhed, der måler knap 30 cm i bredden og seks cm i højden.

Om subwooferen hedder det i pressemeddelelsen, “at man ikke behøver at bekymre sig om at forstyrre naboerne, da den leverer en kraftfuld bas med minimal vibration.” Eftersom lydbølger i dybbassen ikke lader sig forstyrre synderligt af etageadskillelser, tolker vi det sådan, at den nok leverer bas – men dog ikke oceaner af bas.

Sættet består af minibar og subwoofer. (Foto: LG)

LG Eclair har eARC og 4K-pass-through for 4K- og HDR-indhold inklusiv Dolby Vision på streamingtjenester.

Pris og tilgængelighed:

LG Eclair QP5 kan købes nu, og koster 4.990 kroner.

En kommentar til “Kompakt LG-soundbar med stor lyd”

  1. Synes det giver utrolig god og ren lyd og der er så meget nemmere at sætte op i forhold til et traditionelt 5-1 surround
    Anlæg og prisen er bare helt vildt lav forhold til en traditionel forstærker kan stærkt anbefale det

    Svar

Skriv en kommentar

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.
Lyd & Billede