Følg oss på

Søg efter tests, nyheder, anmeldelser...

Kompakt LG-soundbar med stor lyd

Med Dolby Atmos, DTS:X og separat subwoofer loves en lyd, der fylder hele stuen fra LGs mindste soundbar, kaldet LG Eclair.

Soundbars er i sig selv en ret diskret og kompakt måde at få bedre lyd på det flade fjernsyn. Men hvis en lydpind på en meter eller mere er for visuelt forskrækkende, har LG en endnu mere diskret løsning, der stadig lover at fylde stuen med lyd.

På trods af dens beskedne størrelse leverer LG Eclair 3D-lyd med understøttelse af Dolby Atmos og DTS:X.

LG Eclair fås i sort og hvid. Der er fem lydkanaler i den lilel fyr: Venstre, center og højre, samt to højdekanaler til Dolby Atmos og DTX:X. (Foto: LG)

Eclair beskrives som et 3.1.2-system, altså to fronkanaler, en centerkanal, en subwoofer og to opadrettede højdekanaler. Ikke dårligt klaret i en enhed, der måler knap 30 cm i bredden og seks cm i højden.

Om subwooferen hedder det i pressemeddelelsen, “at man ikke behøver at bekymre sig om at forstyrre naboerne, da den leverer en kraftfuld bas med minimal vibration.” Eftersom lydbølger i dybbassen ikke lader sig forstyrre synderligt af etageadskillelser, tolker vi det sådan, at den nok leverer bas – men dog ikke oceaner af bas.

Annonce

Sættet består af minibar og subwoofer. (Foto: LG)

LG Eclair har eARC og 4K-pass-through for 4K- og HDR-indhold inklusiv Dolby Vision på streamingtjenester.

Pris og tilgængelighed:

LG Eclair QP5 kan købes nu, og koster 4.990 kroner.

forfatter

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

1 Comment

  1. Mikael Schultz

    25/07/2021 at 12:49

    Synes det giver utrolig god og ren lyd og der er så meget nemmere at sætte op i forhold til et traditionelt 5-1 surround
    Anlæg og prisen er bare helt vildt lav forhold til en traditionel forstærker kan stærkt anbefale det

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kontaktinformation

Publish AS
Billingstadsletta 19 B
1396 Billingstad
© 2020 Publish AS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
© 2021 Publish AS - Lyd & Billede arbejder efter reglerne for god presseskik. Som læser har du kun ret til at anvende indholdet på lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål. Du kan downloade, linke til og udskrive indhold fra lydogbillede.dk til private og ikke-kommercielle formål forudsat, at du henviser til kilden samt respekterer alle ophavsrettigheder. Du må ikke anvende indhold, herunder (men ikke begrænset til) ikoner, til noget andet formål eller på nogen anden måde end sådanne, som måtte være udtrykkeligt aftalt. 4:02 NB: Artikler, som ikke ligger bag betalingsmuren, er "købt fri" af vedkommende producent/leverandør.