TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Klipsch Heritage ProMedia 2.1 giver bedre lyd fra computeren

Billige Klipsch-højttalere til skrivebordet eller stuen.

forfatter
Publiceret 02/05/2022 - 15:27

De er ret små, men som vi har erfaret i tidligere tests, så kan selv små Klipsch-højttalere sagtens slå fra sig. Disse er næppe nogen undtagelse, for Heritage ProMedia 2.1 kommer med en subwoofer ud over de to små tovejshøjttalere med Klipschs velkendte Tractrix-horndiskant.

Læs også Eksplosiv lyd i stuen De små Klipsch-højttalere slår soundbars i forhold til spilleglæde og lydtryk og virker lige godt på tv’et som på mobilen.

Højttalerne er aktive, hvilket vil sige, at forstærkerne, som sidder i subwooferen, driver dem alle tre. Sub’en med 8 tommers bas drives af et 15 watt forstærkermodul, mens de to satellithøjttalere hver har 35 watt til rådighed.

Klipsch Heritage Promedia 1 2048x1396 1
Klipsch Heritage ProMedia 2.1 uden stoffronter. (Foto: Klipsch)

Med Klipschs velkendte effektivitet vil man sandsynligvis kunne spille højere, end størrelsen tilsiger. Og højttalersættet, der passer lige så godt på skrivebordet som i stuen, kan også kobles til eksterne lydkilder.

Ud over Bluetooth for nem streaming af musik fra mobilen kan man tilslutte en analog lydkilde bag på subwooferen. HDMI eller digitale indgange er der ikke her, så de er ikke oplagt som TV-højttalere.

Men for dem, der indspiller musik derhjemme eller gerne vil have et trådløst højttalersystem i stuen med mere punch end normalt fra små højttalere, kan Heritage ProMedia 2.1 være et glimrende valg.

Klipsch Heritage Promedia 4 2048x2048 1
Klipsch Heritage ProMedia 2.1 i valnød. (Foto: Klipsch)

Højttalerne, som fås i valnød med lyse stoffronter eller i sort med grå fronter, er kun 20,3 cm høje og 14 cm dybe. Subwooferen måler 30,5 x 25,4 x 38,1 cm og er let at finde plads til, f.eks. i bunden af en reol.

Ifølge Klipsch skal Heritage ProMedia 2.1 kunne spænde over 29 Hz til 20 kHz, et ret bredt frekvensområde for et så kompakt højttalersystem.

Som er på vej ud i butikkerne, når dette skrives. Prisen er opgivet til 2.999 kroner for hele sættet.

Klipsch Heritage Promedia 2 2048x2048 1
(Foto: Klipsch)

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Lasse Svendsen

(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste højttaler En af de lækreste high-end højttalere, vi kender til, har fået sin arvtager.
lbpluss
HomePod er det nye anlæg Den større HomePod-højttaler er virkelig engagerende at lytte til, når den ikke lytter til dig.
lbpluss
Komplet stereoanlæg til det lille rum Større trådløs JBL-højttaler.
lbpluss
Musikalsk hyldest til Italiens violinbyggere Sonus faber fornyr Homage-serien.
lbpluss
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Følg Lyd & Billede