TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Klipsch Heritage ProMedia 2.1 giver bedre lyd fra computeren

Billige Klipsch-højttalere til skrivebordet eller stuen.

forfatter
Publiceret 02/05/2022 - 15:27

De er ret små, men som vi har erfaret i tidligere tests, så kan selv små Klipsch-højttalere sagtens slå fra sig. Disse er næppe nogen undtagelse, for Heritage ProMedia 2.1 kommer med en subwoofer ud over de to små tovejshøjttalere med Klipschs velkendte Tractrix-horndiskant.

Læs også Eksplosiv lyd i stuen De små Klipsch-højttalere slår soundbars i forhold til spilleglæde og lydtryk og virker lige godt på tv’et som på mobilen.

Højttalerne er aktive, hvilket vil sige, at forstærkerne, som sidder i subwooferen, driver dem alle tre. Sub’en med 8 tommers bas drives af et 15 watt forstærkermodul, mens de to satellithøjttalere hver har 35 watt til rådighed.

Klipsch Heritage Promedia 1 2048x1396 1
Klipsch Heritage ProMedia 2.1 uden stoffronter. (Foto: Klipsch)

Med Klipschs velkendte effektivitet vil man sandsynligvis kunne spille højere, end størrelsen tilsiger. Og højttalersættet, der passer lige så godt på skrivebordet som i stuen, kan også kobles til eksterne lydkilder.

Ud over Bluetooth for nem streaming af musik fra mobilen kan man tilslutte en analog lydkilde bag på subwooferen. HDMI eller digitale indgange er der ikke her, så de er ikke oplagt som TV-højttalere.

Men for dem, der indspiller musik derhjemme eller gerne vil have et trådløst højttalersystem i stuen med mere punch end normalt fra små højttalere, kan Heritage ProMedia 2.1 være et glimrende valg.

Klipsch Heritage Promedia 4 2048x2048 1
Klipsch Heritage ProMedia 2.1 i valnød. (Foto: Klipsch)

Højttalerne, som fås i valnød med lyse stoffronter eller i sort med grå fronter, er kun 20,3 cm høje og 14 cm dybe. Subwooferen måler 30,5 x 25,4 x 38,1 cm og er let at finde plads til, f.eks. i bunden af en reol.

Ifølge Klipsch skal Heritage ProMedia 2.1 kunne spænde over 29 Hz til 20 kHz, et ret bredt frekvensområde for et så kompakt højttalersystem.

Som er på vej ud i butikkerne, når dette skrives. Prisen er opgivet til 2.999 kroner for hele sættet.

Klipsch Heritage Promedia 2 2048x2048 1
(Foto: Klipsch)

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Yamaha præsenterer trådløs high-end-forstærker og ny gulvhøjttaler Superspændende integreret forforstærker med streaming og DAC.
High End 2022: Ny jernhøjttaler med spændende enheder Endelig kommer der en større udgave af den glimrende Jern. Og med helt vilde luksusenheder i.
Sådan nogle har du næppe set før Estelons flagskibshøjttalere er virkelig ekstreme.
Dybbas som du aldrig har hørt det før Sandsynligheden for, at du har hørt om eller ligefrem hørt Kerr, er minimal. Det bør du gøre noget ved.
Audiovectors QR-serie udvides med den store QR7 En større og sejere højttaler til store rum og til alle, der elsker bas.
Chokerende DALI Kore flagskibshøjttalere Magen til DALI-højttalere har vi aldrig hørt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend