TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

CES 2023: JBL’s bedste og kraftigste soundbar

Bar 1300 er JBL's hidtil bedste og mest avancerede soundbar, som skal give os ægte biograffølelse derhjemme.

forfatter
Publiceret 05/01/2023 - 16:58

Den nye topmodel blandt JBL’s soundbars lover at give os en lydoplevelse, vi sent vil glemme, med Dolby Atmos og DTS:X 3D-surroundlyd, der vil fylde rummet med intens og omgivende lyd. Med en heftig 10-tommers subwoofer og derudover aftagelige, batteridrevne baghøjttalere for ekstra realistisk surroundlyd, kan dette blive en hjemmebiografoplevelse ud over det sædvanlige for en soundbar.

JBL_BAR_1300_BAR_AND_SATELLITES
JBL Bar 1300 har aftagelige, batteridrevne baghøjttalere. (Foto: JBL)

Bedre surround med 15 kanaler

JBL Bar 1300 byder på hele 15 kanaler (11.1.4), og blandt de mange højttalerenheder er ikke mindre end seks af dem rettet mod loftet: fire sidder oven på soundbaren, og to ovenpå baghøjttalerne. Dette for at give en endnu mere grandios boble af lyd, hvor man får følelsen af, ​​at man er omringet af lyd – også fra oven.

Som andre topspecificerede JBL-soundbars er også Bar 1300 udstyret med såkaldt MultiBeam-teknologi, hvilket betyder, at lydbilledet tegnes mere præcist op i en tredimensionel boble omkring lytteren. Vi har god erfaring med teknologien, som ofte giver os følelsen af ​​at være midt i handlingen. Det fungerer bedst til film og spil, men multi-kanal musikindspilninger kan også lyde stort og fantastisk. Vi har mere blandede erfaringer med at blæse et stereolydbillede op i surround.

JBL_BAR_1300_lifestyle 2
Foto: JBL

Klarere stemmer

JBL Bar 1300 stopper ikke der. Med Harmans PureVoice-teknologi skal du kunne følge med i selv de mest komplicerede samtaleemner, da teknologien bedre skiller stemmer ud fra resten af ​​lydbilledet. Dette gøres både med EQ og fasemanipulation.

Og med app’en JBL One kan du tilpasse lytteoplevelsen efter dine egne præferencer og streame din yndlingsmusik med en smarthøjttaler. Uanset om den bruger Google Assistant, Siri eller Alexa.

Alt dette gør JBL Bar 1300 til et produkt, vi har store forventninger til, og vi glæder os meget til at teste den!

JBL_BAR_1300
Foto: JBL

JBL Bar 1300: Pris og tilgængelighed

Prisen på JBL Bar 1300 bliver 10.999 kroner, når den lanceres i februar.

Mere info: jbl.com

JBL_BAR_1300_lifestyle
Foto: JBL

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste højttaler En af de lækreste high-end højttalere, vi kender til, har fået sin arvtager.
lbpluss
HomePod er det nye anlæg Den større HomePod-højttaler er virkelig engagerende at lytte til, når den ikke lytter til dig.
lbpluss
Komplet stereoanlæg til det lille rum Større trådløs JBL-højttaler.
lbpluss
Musikalsk hyldest til Italiens violinbyggere Sonus faber fornyr Homage-serien.
lbpluss
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Følg Lyd & Billede