TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

JBL rocker iPad 4 og iPhone 5

Med JBL OnBeat Rumble findes der endelig en højttaler med Lightning-stik, som passer iPad 4, iPad mini og iPhone 5.

forfatter
Publiceret 09/01/2013 - 11:11

OnBeat Rumble er ikke den mindste dockinghøjttaler, vi har set, men bestemt en af de mest cool. Den er også en af de første med Lightning-stik, som kun passer sammen med de nyeste i-produkter, som iPad 4, iPad mini, seneste generation iPods og iPhone 5.

Højttaleren har også trådløs Bluetooth-tilslutning, som gør det muligt at streame lyd til højttaleren med andre enheder – såsom Android smartphones – og JBL´s Slipstream basrefleksteknologi. Lyden kommer fra en 11,4 cm bas og to 6,4 cm mellemtone og diskantelementer og vil kunne ruske godt op i tingene, vil vi tro.

En dansk pris kender vi endnu ikke, men ved lanceringen blev det oplyst, at produktet kommer til at koste USD 399 i USA.

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Harman Kardon udfordrer konkurrenterne med ny soundbar Harman Kardon lover fantastiske lydoplevelser hjemme i stuen med den nye Citation MultiBeam 1100.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend