TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Højttaler 2go

Nu er det sæson for bærbar lyd, og Loewe frister med slanke og trådløse 2go. Som også har 3D-lyd!

forfatter
Publiceret 15/05/2013 - 13:48

Den 24 cm brede højttaler er bare 5 cm tyk, alligevel skal den være i stand til at spille 3D-lyd. Et uldent begreb, som ofte henviser til, at man føler, at lyden spredes omkring hele højttaleren. Effekten er ikke altid lige 3D-agtig, men når der er tale om små højttalere, som denne, er det ikke så dumt tænkt. Det får i hvert fald lydbilledet til at virke større.

Loewe 2go kobles nemt til mobilen med NFC – nærfeltskommunikation. Bare hold mobilen med NFC ind til højttaleren, så kobles de sammen uden ledninger. Starter du musikken, begynder højttaleren umiddelbart at spille.

Har mobilen ikke NFC, som Samsung og enkelte Nokia-modeller, aktiverer man Bluetooth på mobilen og vælger Loewe 2go i listen over trådløse enheder.

Rækkevidden er drøje 10 meter, og højttaleren spiller i 8 timer på en opladning.

Den har også indbygget mikrofon, så hvis nogen ringer, mens man sidder på terrassen, kan man tale med og høre den anden person med Loewe-højttaleren.

Den er i butikkerne i slutningen af maj til 2.499 kroner.

Speakertogo-SACH-02_silber

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend