Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Focal Littora til udendørs og maritime miljøer

Højttalere til haven, terrassen eller båden.

Skrevet af / 23/05/2023 - 10:00
Focal Littora til udendørs og maritime miljøer

Den nye serie med udendørshøjttalere er ikke stænksikre Bluetooth-højttalere, men derimod beregnet til installation. Focals Littora-serie kommer i en række varianter, fra små lampetlignende højttalere til indbygning til subwoofere, der graves ned i haven.

Det er i 1000-serien, at man finder indbygningshøjttalerne. De er udstyret med Focals berylliumdiskant i M-form og en ny type Fiber IP-glasfibermembran; de er desuden IP65-certificeret og velegnede til marine miljøer.

Littora 200

Littora 200-serien er små satellitter, der kan kombineres med en subwoofer, som man faktisk kan grave ned i haven. Her stikker kun basrefleksporten op, den er formet som en svamp. 200-serien leveres i grå eller beige og består bl.a. af to tag- og væghøjttalere, 200 ICW 6 og 8, de små OD SAT 5 med subwoofer til nedgravning, og Littora 200 OD 8 Stone. Sidstnævnte ligner da også simpelthen en sten.

Littora 200 OD 8 Stone i sort

Højttalerne i Littoria-serien kan tilsluttes en 70/100 volt transformator, således at man kan sammenkoble højttalerne i serien og få lyd i hele haven.

De små OD SAT leveres både med vægbeslag og jordspyd, så de er nemme at placere.

Alle fotos: Focal

Lasse Svendsen
(f. 1965): Chefredaktør. Lasse har arbejdet for Lyd & Billede siden 1999. Han har også skrevet om foto for magasinet Fotografi og om hi-fi for Audio Video, ligesom han har erfaring som biljournalist fra bladet Drive. Det hele startede i 1980 med en Garrard-pladespiller, en Tandberg-receiver og et par Jamo-højttalere. Lasse har desuden stor erfaring fra hi-fi-branchen og skriver i dag mest om foto, hi-fi, computere og lyd, men også om biler.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Læse hele artikkelen? Log ind eller bliv medlem af LB+.

Se alle vores abonnementer her.

Sonos har et godt tilbud til dig!

Live Podcast-episode fra Elgiganten Campus

Nye udendørshøjttalere til sommersæsonen

PMC sænker prisen på gode bashøjttalere

Nu laver de også højttalere

Her er Lyngdorfs nye højttaler

Scroll to Top