TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

B&W-højttalere til iPhone 5

Med B&W´s nye Z2 og Zeppelin Air findes der endelig flere højttalere, som kan bruges med iPhone 5--stik. Desuden kan du streame musik trådløst via AirPlay.

forfatter
Publiceret 21/03/2013 - 10:06

Den karakteristiske form på B&W Zeppelin er ikke til at tage fejl af. Men i modsætning til den tidligere udgave, har Zeppelin Air dockingstik til Apples nye Lightning-stik, der findes på iPhone 5, seneste generation iPod touch og iPads.

Zeppelin Air og den mindre Z2 er desuden trådløse. Således at man kan streame musikken direkte til højttaleren fra en iPhone via Apples AirPlay.

Læs testen af Zeppelin Air (med det gamle 30-pinns Apple-stik) her.

Den mere kompakte Z2 vil havne på Hi-Fi klubbens hylder i løbet af april, mens den større Zeppelin Air er klar til maj. Danske priser er ikke kendt.

Læs testen af AirPlay højttalere her.

BW_Z2

Kommentarer

Subscribe
Notify of
1 Kommentar
oldest
newest most voted
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend