TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Bryston laver højttalere

En af hi-fi verdenens mest respekterede producenter gør deres debut på højttalermarkedet!

forfatter
Publiceret 21/03/2013 - 10:02

De, der kan lide tung hi-fi, kan næppe have undgået at høre om Bryston. Den canadiske producent er specielt kendt for deres potente effektforstærkere, som mangen en højttalerproducent sværger til, når de skal sparke liv i deres højttalere. Brystons elektronik går for at være noget af det mest pålidelige, du kan købe, ikke mindst takket være garantien på 20 år.

Bryston hviler imidlertid ikke på laurbærerne, og nu lancerer de for først gang deres egen komplette højttalerserie. T-serien føres an af de gulvstående højttalermodeller Model T og Model Middle T samt stativhøjttaleren Mini T. Desuden kommer der to matchende centerhøjttalere, en subwoofer og to væghøjttalere.

Fokus med den nye serie har været at opnå realistisk dynamik og lavest mulig forvrængning, og Bryston har angiveligt gået grundigt til værks for at nå målet. Samtlige højttalere i serien er trevejs højttalere, med separate diskant, mellemtone og baselementer, som er udviklet ”in-house” hos Bryston. Kabinetterne har skråt vinklede sider for at modstå vibrationer og stående bølger internt.

Den største model, Model T, skal have gennemgået over 200 målinger i ekkofrit kammer under udviklingsfasen. Den er tilgængelig i tre udgaver, en med internt delefilter (Model T), en med dyrt eksternt passivt delefilter (Model T Signature) eller med ekstern digital delefilter (Model T Active), som kræver seks forstærkerkanaler.

Bryston Mini T
Bryston Mini T

Middle T er en mindre version af Model T, med dobbelte 8” basser, 5,25” mellemtone og 1” diskant. Mini T er stativmodellen, også den er trevejs med henholdsvis 8”, 5,25” og 1”. De får selskab af de matchende centerkanaler TC1 og TC1 mini. Subwooferen T Sub bruger tre 8” basser, som drives af en intern 600 watts forstærker. Væghøjttalerne T IW og T OW er også trevejs konstruktioner, lavet til integreret montering eller montering på væggen.

Om højttalerne kommer til Danmark vides ikke endnu, men prisen i US Dollar er som følger:

Model T: $6495/pair
Model T Signature: $7495/pair
Model T Active: $9495/pair
Middle T: $4600/pair
Mini T: $2695/pair
TC1 Center $3200 each
TC1 mini Center $2200 each
T Sub $4195 each
T IW (in-wall) $560 each)
T OW (on-wall) $560 each)

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend