TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Billig bashøjttaler fra Polk

Med Monitor XT10 får du de ekstra basoktaver til en rigtig god pris

forfatter
Publiceret 09/12/2022 - 08:41

Polk Audio Monitor XT10 er den billigste subwoofer i Monitor XT-højttalerserien.

Polk lover, at subwooferen vil give dig den dybe, uanstrengte bas, du skal bruge for at nyde dine yndlingsfilm fuldt ud, det samme med musik og computerspil.

Polk Monitor XT10 angle
Foto: Polk Audio

10 tommer

Basenheden på 10 tommer har en lang slaglængde og skal sammen med en 100 watt (50 watt RMS) klasse D-forstærker kunne gengive bas helt ned til 24 Hz. Det er dybt! Kabinettet er forstærket, hvor det er mest kritisk, og en basrefleksport på undersiden gør den ekstra energisk i dybbasområdet.

Læs også Syv seje subwoofere Hvis du synes, dit hi-fi- eller hjemmebioanlæg lyder lidt anæmisk, kan det skyldes et akut underskud af bas. Vi har testet syv potente subwoofere, der kan give dit anlæg en lydmæssig kickstart!

At Polk lover, at du kan mærke bassen helt ind til knoglerne, må derimod stå for deres egen regning. Det er ikke almindeligt i denne prisklasse, men vi er åbne for at lade os overbevise.

Polk Monitor XT10 bottom
Foto: Polk Audio

Tilpasset højttalerne i serien

Lydegenskaberne skal være tilpasset de øvrige højttalere i Monitor XT-serien, men vores erfaring er, at subwoofere kan bruges sammen med alle typer højttalere, så længe de spiller stramt og godt nok i frekvensområdet omkring hvor højttalere ruller af.

Polk Monitor XT10 rear
Foto: Polk Audio

Indstillinger

XT10 har venstre og højre linjeindgang, hvor du bruger den venstre til LFE-tilslutning af en surroundreceiver eller soundbar. Lavpasfilteret kan sættes, hvor du ønsker mellem 40 og 160 Hz, og en faseomskifter mellem 0 og 180 grader er også tilgængelig. Der er selvfølgelig også volumenkontrol.

Polk Monitor XT10 lifestyle 3
Foto: Polk Audio

 

Polk Monitor XT10: Pris og tilgængelighed

Polk Audio Monitor XT10 skulle være i butikkerne før nytår. Prisen er 329 euro, hvilket burde betyde en pris på omkring 2.500 kroner før moms.

Mere info: polkaudio.com

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ Måned

kr 89,00

KØB

LB+ Uge

kr 45,00

KØB
Ingen bindingsperiode. Fornyes automatisk.
forfatter

Geir Gråbein Nordby

(f. 1978): Journalist. Gråbein har aldrig haft et fuldtidsjob, før han kom til Lyd & Billede. Her har han til gengæld været næsten halvdelen af sit liv, siden han i 2001 sendte en jobansøgning til den forkerte adresse (han ville egentlig søge job i et lydstudie af samme navn). Gråbeins ekspertise er hovedsagelig inden for hi-fi, hovedtelefoner og hjemmebiograf, men det sker, at han brillerer på andre områder.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
lbpluss
Raidho har forbedret sin fineste højttaler En af de lækreste high-end højttalere, vi kender til, har fået sin arvtager.
lbpluss
HomePod er det nye anlæg Den større HomePod-højttaler er virkelig engagerende at lytte til, når den ikke lytter til dig.
lbpluss
Komplet stereoanlæg til det lille rum Større trådløs JBL-højttaler.
lbpluss
Musikalsk hyldest til Italiens violinbyggere Sonus faber fornyr Homage-serien.
lbpluss
Ny HomePod kommer til Danmark Apples større højttalere relanceres i en ny og smartere version.
Følg Lyd & Billede