TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING

Aktive højttalere fra Bang & Olufsen

BeoLab 12-1 er navnet på en lækker, flad højttaler fra Bang & Olufsen. ICEpower-forstærkning er indbygget.

forfatter
Publiceret 26/11/2012 - 12:12

BeoLab 12-1 er en flad højttaler, som enten kan monteres direkte på væggen, eller den kan stå på stativ, som da er ekstraudstyr.

Tanken er at bygge lækker lyd omkring tv´et, enten den er vægmonteret eller står på bord. BeoLab 12-1 kan enten bruges som baghøjttaler, akkompagneret af de større 12-3 i front og for eksempel 12-2 som centerhøjttaler, eller alene i en mere kompakt opsætning. Til hjemmebiograf brug er det nok smart at få hjælp af en subwoofer til at tage sig af baseffekterne.

BeoLab 12-1 har samme design visuelle udtryk som sine storebrødre i samme serie. Designet er signeret David Lewis Designers.

Indbygget forstærkning med B&O´s eget ICEpower-princip, altså en type klasse D-forstærkning, skal give ”forbløffende rig lyd fra et så kompakt design.” Fronten er tilgængelig i sølv eller hvid.

Den nye BeoLab 12-1 og gulvstativerne er tilgængelige hos Bang & Olufsens egne forhandlere.

Priser:
BeoLab 12-1 8.295 kr. pr stk.
BeoLab 12-1 gulvstativ 1.700 kr. pr stk.

bang-olufsen.com

Kommentarer

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Onkyo lever videre! Da japanske Onkyo erklærede sig sig døde, blev der gjort regning uden vært. For mærket Onkyo lever videre på amerikanske hænder.
De bedste trådløse vi har hørt KEF’s trådløse, gulvstående LS60 Wireless er intet mindre end brillante.
Sonos: Alle rygterne var sande! Så er der sat dato og navn på Sonos' stemmestyring og soundbar. Der er også bærbare nyheder.
Vanvittig råt fra KEF Jeg er ligeglad med, om det er rock eller klassisk, du hører. Disse højttalere af en anden verden ryster din krop igennem og giver dine ører den fineste massage.
Steinway Lyngdorf indleder badesæsonen Steinway & Sons Marine Speaker er luksuslyd til vandige omgivelser.
Præcisionsværktøj du kan bruge derhjemme Genelec er først og fremmest kendt for sine højttalere til lydstudier, men 6040R kan også bruges derhjemme.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend