TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Cambridge Audio leverer lyden i DeLorean Alpha5

Kan det blive en bilstereo med hele 1,21 gigawatt?

forfatter
Publiceret 12/08/2022 - 14:25

Cambridge Audio er kendt for sine overkommelige og vellydende hi-fi-komponenter, men nu går de nye veje – bogstaveligt talt! Den britiske producent har nemlig indgået samarbejde med amerikanske DeLorean Motor Company om at levere lydsystemet i den kommende DeLorean Alpha5-elbil.

Læs også Elektrisk DeLorean kommer på vejene i 2022 Den mest kendte version kørte på kernekraft, men nu gør DeLorean comeback – denne gang som helelektrisk sportsvogn.
PCNA BACK TO THE FUTURE 221

Cambridge-lyd i DeLorean Alpha5

Alpha5 er den elektriske arvtager til DeLorean DMC-12, bilen der blev gjort ikonisk i 80’erne og 90’erne gennem filmtrilogien Back to the Future med blandt andre Michael J. Fox og Christopher Lloyd i hovedrollerne. Den elektriske udgave er næppe i stand til at springe tilbage i tiden, men starter alligevel godt: Alpha5 trækker på alle fire hjul, laver 0-100 på omkring 3 sekunder og har en topfart på 250 km/t.

Læs også Stadig charmerende Michael J. Fox brillerer i lidt uddateret “klassiker”.
blank

Konceptbilen beholder de berømte mågevingedøre og “laksetrappen” i bagruden, men er samtidig langt mere strømlinet end originalen. Batteripakken har en kapacitet på over 100 kWh, og rækkevidden skal være omkring 500 km (WLTP).

Men hvordan bliver lydsystemet designet, og hvor mange højttalere får det? Endnu har Cambridge Audio og DeLorean ikke frigivet detaljerede specifikationer på lydsystemet, men forhåbentlig ved vi mere den 18. august. Alpha5 vil derefter have sin officielle lancering under Monterey Car Week i Californien.

Billedgalleri: DeLorean Alpha5

DeLorea11 DeLorean10 DeLorean9 DeLorean8 DeLorean7 DeLorean6 DeLorean5 DeLorean4 DeLorean3 DeLorean2 DeLorea11 1
<
>
DeLorean Alpha5. (Foto: DeLorean Motor Company)

PS: Under high-end messen i München tidligere i år fik vi set en ombygget elektrisk version af den originale DeLorean DMC-12 – den var dog udstyret med et lydsystem fra Dynaudio!

Læs også Tilbage til nutiden Batterielektrisk udgave af den klassiske bil fra Tilbage til fremtiden – med Dynaudio-lyd.
IMG 7866

Læs også Tilbage til fremtiden-VHS satte salgsrekord på auktion Great Scott! Se video fra den ellevilde budrunde.
blank

Læse hele artikkelen? eller bliv medlem af LB+.

Med LB+ får du adgang til ALT indhold på lydogbillede.dk

LB+ inkluderer
  • Over 5.000 produkttests
  • Undgå fejlkøb med vores råd og guides
  • Deltag i L&B-forummet med andre lyd- og billedentusiaster
  • Store rabatter hos vores samarbejdspartnere i LB+ Fordelsklub
  • Altid opdateret på sidste nyt
  • Nyhedsbrev direkte i din indbakke
  • L&B TechCast – en podcast af Lyd & Billede
  • Ingen bindingsperiode – opsig, når du vil!
blank

Vi tester for dig!

3 uger 3 kr
(prøveperiode, ingen bindingstid.)
12 Måneder 672 kr
(du sparer 216 kr)
12 Måneder 895kr
(med 11 utgaver af magasinet)
blank
forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.
blank
blank
For øje og øre Hos den skandinaviske designvirksomhed Poasana er ideen om et sundt lydmiljø en vigtig komponent for at opnå øget livskvalitet og generel velvære.
Jo, du har også råd til et forstærkersæt Et forstærkersæt med separate komponenter til samme pris som en mellemgod multirumshøjttaler? Det kan faktisk godt lade sig gøre!
blank
Måske den bedste i sin klasse McIntosh har opdateret MA9000 til 9500, og gjort vores yndlingsforstærker mere alsidig, og bare endnu bedre.
blank
Ny Platinum 3G-serie fra Monitor Audio Monitor Audio fejrer 50 års jubilæum og lancerer nye flagskibshøjttalere.
blank
Ny 700-serie med højttalere fra Bowers & Wilkins Henter teknikken fra high-end højttalerne i 800-serien.
blank
Nu bliver Lyngdorf-forstærkeren endnu bedre Med Tidal Connect og fuld decoding af MQA-filer bliver den kompakte forstærker et endnu bedre køb
Følg Lyd & Billede