Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nyeste generation af Acer Nitro V 15 lover tilgængelig gaming

Acer Nitro V 15 med 13. generations Intel-CPU og Nvidia-grafik.

Skrevet af / 30/09/2023 - 10:00
Nyeste generation af Acer Nitro V 15 lover tilgængelig gaming

Acer har sit Predator-mærke til kraftigere gaming-maskiner, som Predator Helios Neo 16. Men de laver også spillecomputere under eget navn.

Læs også Spil med fornuft Acer Predator Helios Neo 16 er en gaming-PC til folk flest. Det kan lyde kedeligt, men det er det ikke.

Acer Nitro V 15 er den nyeste udgave af firmaets slanke og mere betalelige laptop med gaming-kræfter. I den aktuelle generation er Nitro V 15 udstyret med 13. generations Intel Core-processorer og Nvidia GeForce RTX 40-serie grafikkort.

Acer Nitro V 15 er en slank og let maskine, der godt kan klare lettere gaming. (Foto: Acer)

Pressemeddelelsen fra Acer rummer ikke en præcis liste over tilgængelige konfigurationer, men det fremgår, at maskinerne kan fås med op til 32 GB RAM og op til 2 TB SSD-lager. Skærmen på 15,6 tommer, der nøjes med klassisk Full HD-opløsning (1920 x 1080 pixels) kan fås med op til 165 Hz opdateringshastighed. Og grafikprocessoren kan være op til Nvidia GeForce RTX 4050.

Læs også Acer Aspire V 15 Nitro BE UHD Acers topmodel er superkompakt, men med en skærm, der næsten er for god til spil.

Pris og tilgængelighed

Hvad maksimumskonfigurationen koster, ville vi gerne vide. Men vi ved kun, at der også findes udgaver, der koster ned til 6.999 kroner. Acer Nitro V 15 kan købes fra udgangen af fjerde kvartal.
En fornuftig “mellemkonfiguration” med 17-processor, 16 GB RAM, 1 TB lager og GeForce RTX 4050-grafik kommer til at koste 9.999 kroner.

(Foto: Acer)
John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fortnite tilbage på iOS

AOC: Full HD kan stadig

Første UPS til gamere

Fladt keyboard kan næsten sendes som brev

Razers nye gamingmus vejer blot 55 gram

Her er de nye Xbox-konsoller

Gaming med dybde

Kom selv ind i spillet med AI

Samsung gamingskærme med AI

Ansigtsløftning til Asus' håndkonsol

Konsolkrigen er slut efter 45 år

Ny ergonomisk gamingmus fra Glorious

Scroll to Top