Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Nyeste generation af Acer Nitro V 15 lover tilgængelig gaming

Acer Nitro V 15 med 13. generations Intel-CPU og Nvidia-grafik.

Af / 30/09/2023 - 10:00
Nyeste generation af Acer Nitro V 15 lover tilgængelig gaming

Acer har sit Predator-mærke til kraftigere gaming-maskiner, som Predator Helios Neo 16. Men de laver også spillecomputere under eget navn.

Læs også Spil med fornuft Acer Predator Helios Neo 16 er en gaming-PC til folk flest. Det kan lyde kedeligt, men det er det ikke.

Acer Nitro V 15 er den nyeste udgave af firmaets slanke og mere betalelige laptop med gaming-kræfter. I den aktuelle generation er Nitro V 15 udstyret med 13. generations Intel Core-processorer og Nvidia GeForce RTX 40-serie grafikkort.

nitro v15 special angle 3
Acer Nitro V 15 er en slank og let maskine, der godt kan klare lettere gaming. (Foto: Acer)

Pressemeddelelsen fra Acer rummer ikke en præcis liste over tilgængelige konfigurationer, men det fremgår, at maskinerne kan fås med op til 32 GB RAM og op til 2 TB SSD-lager. Skærmen på 15,6 tommer, der nøjes med klassisk Full HD-opløsning (1920 x 1080 pixels) kan fås med op til 165 Hz opdateringshastighed. Og grafikprocessoren kan være op til Nvidia GeForce RTX 4050.

Læs også Acer Aspire V 15 Nitro BE UHD Acers topmodel er superkompakt, men med en skærm, der næsten er for god til spil.

Pris og tilgængelighed

Hvad maksimumskonfigurationen koster, ville vi gerne vide. Men vi ved kun, at der også findes udgaver, der koster ned til 6.999 kroner. Acer Nitro V 15 kan købes fra udgangen af fjerde kvartal.
En fornuftig “mellemkonfiguration” med 17-processor, 16 GB RAM, 1 TB lager og GeForce RTX 4050-grafik kommer til at koste 9.999 kroner.

nitro v 15 lifestyle 1
(Foto: Acer)

Annonce

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Razer giver dig øretæver og r*vfuld

SteelSeries laver nu hørepropper

Sony OLED i professionel kvalitet

Gaming-nyheder fra Logitech

Endelig er PS5 Pro kommet

Første håndholdte spilkonsol del af gaming-orgie fra Acer

Concord flopper og lukker

Snart lanceres PS5 Pro

Samsung med 3D-gamingskærm ... uden briller!

Nye taster og mikrofoner til gaming

Spil i din egen stil med JBL

Asus-lavine på verdens største gamingmesse