Bil & Mobilitet Computer Sport & Træning Gaming Mobil Smart Home Teknologi

Nyhed

Ny serie af Steelseries-headsets

Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7 skal løfte arven fra den populære Arctis-familie af gaming-headsets.

Skrevet af / 29/08/2022 - 10:43
Ny serie af Steelseries-headsets
arctis nova family tech lineup 1 3 7
Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7. (Foto: Steelseries)

Danske Steelseries er leverandører af alle slags tilbehør til gaming – nu også højttalere – men de er især kendt for deres headsets. Og Arctis-familien har gennem flere år været en stor succes. Også hos anmelderne.

Nu vender Steelseries et blad, og sender en ny serie på markedet som afløser for Arctis-familien. Den nye serie har logisk nok fået navnet Arctis Nova, og består af modellerne Arctis Nova 1, Arctis Nova 3 og Arctis Nova 7. Og der er for kort tid siden lanceret en Prof-udgave, Arctis Nova Pro, som vi er i gang med at teste.

arctis nova 7 black life desk horizontal
Arctis Nova 7. (Foto: Steelseries)

Arctis Nova 7 skubber angiveligt til grænserne for, hvor høje hi-fi-forventninger, man stille til gaming-headsets. Og efter at have testet det meste af den foregående serie, er vi faktisk lidt spændte. På softwaresiden leverer softwaresuiten Sonar Audio Software 360-graders rumlig lyd. Og man kan trimme lyden af headsettet med en parametrisk equalizer, hvilket giver en del flere muligheder end de typiske grafiske ditto.

Arctis Nova 7 har både en 2,4GHz- og Bluetooth-forbindelse, så man kan tilslutte headsettet til computer og smartphone på samme tid.

Om Arctis Nova 1 og Arctis Nova 3 er informationen mere sparsom, men det fremgår dog, at begge headsets er kablede, og at Arctis Nova 3 har RGB-lys.

Pris og tilgængelighed

Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7 kan købes nu til følgende priser:

  • Nova 1 – 549 kroner
  • Nova 3 – 849 kroner
  • Nova 7 – 1499 kroner

John Alex Hvidlykke
(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Er der mon et marked for Sonys nye hørepropper?

Længe ventet spilkonsol kommer nu!

Nu kan den bestilles!

Asus på vej med håndholdt spilkonsol baseret på Windows 11

Ny gaming-generation fra Acer

Windows 11 hack til Steam Deck

Scroll to Top