TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Ny serie af Steelseries-headsets

Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7 skal løfte arven fra den populære Arctis-familie af gaming-headsets.

forfatter
Publiceret 29/08/2022 - 10:43
arctis nova family tech lineup 1 3 7
Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7. (Foto: Steelseries)

Danske Steelseries er leverandører af alle slags tilbehør til gaming – nu også højttalere – men de er især kendt for deres headsets. Og Arctis-familien har gennem flere år været en stor succes. Også hos anmelderne.

Nu vender Steelseries et blad, og sender en ny serie på markedet som afløser for Arctis-familien. Den nye serie har logisk nok fået navnet Arctis Nova, og består af modellerne Arctis Nova 1, Arctis Nova 3 og Arctis Nova 7. Og der er for kort tid siden lanceret en Prof-udgave, Arctis Nova Pro, som vi er i gang med at teste.

arctis nova 7 black life desk horizontal
Arctis Nova 7. (Foto: Steelseries)

Arctis Nova 7 skubber angiveligt til grænserne for, hvor høje hi-fi-forventninger, man stille til gaming-headsets. Og efter at have testet det meste af den foregående serie, er vi faktisk lidt spændte. På softwaresiden leverer softwaresuiten Sonar Audio Software 360-graders rumlig lyd. Og man kan trimme lyden af headsettet med en parametrisk equalizer, hvilket giver en del flere muligheder end de typiske grafiske ditto.

Arctis Nova 7 har både en 2,4GHz- og Bluetooth-forbindelse, så man kan tilslutte headsettet til computer og smartphone på samme tid.

Om Arctis Nova 1 og Arctis Nova 3 er informationen mere sparsom, men det fremgår dog, at begge headsets er kablede, og at Arctis Nova 3 har RGB-lys.

Pris og tilgængelighed

Steelseries Arctis Nova 1, 3 og 7 kan købes nu til følgende priser:

  • Nova 1 – 549 kroner
  • Nova 3 – 849 kroner
  • Nova 7 – 1499 kroner

forfatter

John Alex Hvidlykke

(f. 1964): Journalist og tester. John har arbejdet for Lyd & Billede siden 2013, hvor han skriver om hi-fi, højttalere, computere, gaming og teknologihistorie. John har beskæftiget sig med tech-journalistik siden 1982 (!) og har arbejdet for talrige magasiner i forskellige roller, bl.a. GEAR, High Fidelity, Komputer for alle, Illustreret Videnskab, Ny Elektronik, PC World og Privat Computer. Han har desuden skrevet en lang række bøger og undervisningsprogrammer om IT.

Skriv en kommentar

You’ll want to hear this: Everything you need to know about Belkin’s audio range Consumer electronics leader Belkin celebrates its forty-year legacy with innovations that help you to be ready for today
Nu er der sat en pris på Logitechs gaming-hørepropper Logitechs trådløse hørepropper tilpasser sig dine ører, og de skulle være skræddersyet til gaming.
Sidste nyt om Forza Motorsport - se den nye trailer Hævdes at blive den teknisk mest avancerede racerbilsimulator nogensinde - og også med fordybende Dolby Atmos surroundlyd!
LG lancerer bøjelig OLED-skjerm LG’s vilde OLED-skærm kan skifte mellem at være buet og flad med et tryk på en knap. Men prisen bliver ret heftig!
Razer sigter efter hovedet Razers nye gaming-soundbar ved, hvor du sidder, og indretter lyden efter det for at give en 3D-surroundoplevelse.
Spændende nyheder fra Audio-Technica StreamSet-serien er lavet specielt til professionelle gamere og Twitch-streamere.
Følg Lyd & Billede