TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

SteelSeries Arctis Nova Pro: Nyt headset til audiofile gamere

Den nye topmodel Arctis Nova Pro lover bl.a. ægte surround-lyd!

forfatter
Publiceret 27/05/2022 - 20:43

Danske SteelSeries er kendt for deres hårdkogte, men vellydende gaming-headsets. Vi har bl.a. gode erfaringer med deres Arctis Pro Wireless, som byder på glimrende komfort, smart brugervenlighed og ikke mindst meget hi-fi-korrekt lydkvalitet. Nu kommer flagskibsmodellen Arctis Nova Pro.

SteelSeries Arctis Nova Pro

Den nye topmodel i Nova Pro-serien henvender sig til årvågne e-sports-udøvere og gamere med kræsne ører. Headsettet er nyt fra bunden og skal angivelig have taget fire år at udvikle.

Komforten er i højsædet med velpolstrede ørekopper og en hovedbøjle med fleksibelt bånd – som skabt til lange gaming-sessioner. Arctis Nova Pro har aktiv støjreduktion (ANC) både på ørekopperne og den indbyggede mikrofon.

Alt styres ved hjælp af den eksterne GameDAC Gen 2, som kontrollerer og forfiner de forskellige lydsignaler. Man kan bruge flere lydkilder samtidig (via to USB-porte såvel som Bluetooth og 2,4 GHz Wi-Fi på Wireless-versionen), så det f.eks. er muligt at føre telefonsamtaler under spil eller skifte hurtigt mellem PlayStation og PC uden at skulle flytte rundt på kablerne.

SteelSeries har også udviklet deres egen parametriske equalizer-software – Sonar Audio – som gør det muligt at fintune lydbilledet og de forskellige kanaler efter egne præferencer.

Arctis Nova Pro Wireless Arctis Nova Pro Wired
<
>
Arctis Nova Pro Wireless. (Foto: SteelSeries)

3D surround-sound og “evigtvarende” batteri

Det nye headset fra SteelSeries er lavet til at drage fordel af de nyeste højopløste lydformater samt 3D surround-lyd. Nova Pro er bl.a. Hi-Res Audio-certificeret og understøtter lydformater som 360 Spatial Audio, Tempest 3D Audio til PlayStation samt Microsoft Spatial Sound. En ny ESS Sabre-DAC sørger for høj lydkvalitet med op til 96 kHz/24 bit opløsning.

Batteritiden er opgivet til 22 timer, men skal i praksis være “uendelig”. Arctis Nova Pro Wireless kommer nemlig med dobbelt batteri, så man kan oplade det ene batteri, mens det andet er i brug, og “hot-swappe” uden at løbe tør for strøm.

Læs også 10 headsets til dine spil Står der gaming headset på ønskesedlen i år? Læs vores store test af ti af markedets lækreste modeller.

SteelSeries Arctis Nova Pro: Test på vej!

Lyd & Billede har netop fået de nye hovedtelefoner fra SteelSeries ind til test, så vi kan tjekke, om de lever op til forventningerne. So stay tuned!

SteelSeries Nova Pro review sample 1 SteelSeries Nova Pro review sample 2 SteelSeries Nova Pro review sample 3
<
>
Vores testeksemplar af SteelSeries Nova Pro ankom i en solid flightcase! (Foto: John Alex Hvidlykke)

Pris og tilgængelighed

SteelSeries Arctis Nova Pro er tilgængeligt nu og kommer i forskellige versioner – samt trådløst eller kablet – afhængigt af hvilken spilplatform man foretrækker.

  • Arctis Nova Pro: 2.099 kr.
  • Arctis Nova Pro (Xbox): 2.099 kr.
  • Arctis Nova Pro Wireless: 2.899 kr.
  • Arctis Nova Pro Wireless (Xbox): 2.899 kr.
  • Arctis Nova Pro Wireless (PlayStation): 2.899 kr.

Mere info: steelseries.com

forfatter

Audun Hage

(f. 1981): Redaktionschef. Audun blev ansat som journalist på Lyd & Billede i 2004 og har spillet en aktiv rolle i udviklingen af Lyd & Billede som magasin og website. Audun er ekstremt kvalitetsbevidst og kendt for sine kræsne ører og sit skarpe blik. Som redaktionschef holder han et vågent øje med alt, hvad journalisterne skriver. Han er også ansvarlig for Lyd & Billedes TV-tests.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
En drøm til både lydstudie og nydelse MM-500 er udviklet af og for studieteknikere, for at afsløre hele substansen i en optagelse. Noget som også giver ren nydelse til "almindelige mennesker".
Spændende nyheder fra Audio-Technica StreamSet-serien er lavet specielt til professionelle gamere og Twitch-streamere.
Unikke hovedtelefoner Disse hovedtelefoner ser både fantastiske ud og lyder fremragende. Og med et udseende, som kun instrumentmagere kan designe.
Kineserne kan købe OnePlus 11 allerede på mandag Lanceringen sker mere end en måned før den globale lancering, som først løber af stablen d. 7. februar.
Det har du ikke fået til 1.000 kroner før Med FreeBuds 5i vil Huawei give uovertruffen kvalitet for pengene.
Følg Lyd & Billede