Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Trailer: Zack Snyder’s Justice League

Se den første heftige trailer til den nye storfilm.

Skrevet af / 15/02/2021 - 16:52
Trailer: Zack Snyder’s Justice League

I 2017 kom Warner med deres “ultimative” superheltefilm, hvor de havde samlet alle superheltene fra deres DC-univers.

Filmen følger The Justice League – Batman (Ben Affleck), Superman (Henry Cavill), Wonder Woman (Gal Gadot), The Flash (Ezra Miller), Aquaman (Jason Momoa) og Cyborg (Ray Fisher) – i deres desperate forsøg på at redde verden fra Steppenwolf og hans hær af Parademons.

Justice League (2017). (Foto: Warner)

Filmen Justice League fik en relativt hård medfart af både anmelderne og publikum. I flere år har filmens oprindelige instruktør, Zack Snyder, lovet at han vil komme med en ny version af filmen, en “Director’s Cut”.

Snyder (Watchmen, 300) måtte trække sig fra filmen af personlige årsager, og den blev derfor færdiggjort af Joss Whedon – og endte tilsyneladende langt fra Snyders oprindelige idé.

Læs også Justice League DC’s superhelte forsøger sig med en Avengers, men de er hverken lige så friske eller interessante som deres Marvel-fætre.

Den nye film, Zack Snyder’s Justice League, var oprindelig planlagt til en storslået biograflancering – men det var i en anden tid, før coronakrisen. Nu har Warner bestemt sig for (næsten) samme fremgangsmåde med Justice League 2.0 som med Wonder Woman 1984.

Wonder Woman 1984 blev lanceret direkte på Warners streaming-tjeneste HBO Max i USA, samme dag som den havde biografpremiere (i de få biografer, der stadig var åbne). Zack Snyder’s Justice League vil derimod udelukkende blive lanceret på HBO’s streaming-tjenester, inklusive HBO Nordic her i Norden.

Zack Snyder’s Justice League. (Foto: Warner Bros./HBO)

Den 18. marts kan alle HBO Nordic-abonnenter bænke sig foran storskærmen hjemme i deres egen lune stue og se, hvad Snyder har fået ud af det bearbejdede materiale. Ud over forbedrede special effects og ditto CGI er der også indspillet nyt materiale til den nye version. Omkostningerne er løbet op i ca. 430 millioner kroner.

Vi håber, at du har en rigtig god sofa i din TV-stue og ikke hårde pindestole, for den nye film er hele fire (!) timer lang.

I dag kom traileren til den “nye” film så:

Filmens manuskript er skrevet af Chris Terrio efter en historie af Chris Terrio, Zack Snyder og Will Beall. Historien er baseret på DC’s tegneseriefigurer fra bl.a. Superman, der blev skabt af Jerry Siegel og Joe Shuster tilbage i 1938.

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Charles Roven og Deborah Snyder har produceret, og Christopher Nolan, Emma Thomas, Wesley Coller, Jim Rowe, Curtis Kanemoto, Chris Terrio og Ben Affleck er executive producers.

Zack Snyder’s Justice League kommer på HBO Nordic den 18. marts. (Foto: Warner/HBO)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Lyd & Billede
Scroll to Top