Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Trailer til Friends: The Reunion

Om seks dage kan du få et nostalgisk gensyn med de seks charmerende venner fra New York.

Skrevet af / 21/05/2021 - 11:24
Trailer til Friends: The Reunion

En af de længst ventede genforeninger i TV-historien bliver snart en realitet!

Den 27. maj kan du se Friends: The ReunionHBO Nordic, og i dag har HBO udsendt en trailer til den nye specialepisode af en af de mest sete TV-serier nogensinde:

https://youtu.be/HRXVQ77ehRQ

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry og David Schwimmer vender tilbage til seriens kendte omgivelser på Stage 24 i Warner Bros.’ studier i Burbank, Californien, hvor de sammen ser tilbage på den ikoniske komedieserie.

Læs også Vi kårer den bedste streaming-tjeneste (for dig) Med lanceringen af Disney+ har streaming-krigen virkelig taget fart, men hvilke af de store streaming-tjenester SKAL du have?

Ud over de seks venner får Reunion-episoden (der varer en time og 43 minutter) en lang række prominente gæster, bl.a. David Beckham, Justin Bieber, K-pop-gruppen BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon og Malala Yousafzai.

(Foto: HBO)

Ben Winston har instrueret og produceret sammen med seriens originale udøvende producenter Kevin Bright, Marta Kauffman og David Crane. Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry og Schwimmer fungerer også alle som producenter.

f3 f4 f5 f6 f7 f8
<
>
(Foto: HBO)

Friends blev vist på TV fra september 1994 til maj 2004 og består af 236 episoder fordelt på ti sæsoner. Med utallige Emmy- og Golden Globe-nomineringer og -statuetter i bagagen er den en af vor tids mest sete og prisvindende komedieserier.

PS: Alle ti sæsoner af Friends er eksklusivt tilgængelige på HBO Nordic.

Læs også Ny norsk Netflix-film Streaminggiganten annoncerer endnu en ny norsk spillefilm.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Max med norske MILF'er!

Bandekrigen fortsætter

Vil tilbage i sadlen!

Højreekstrem valgmanipulering!

Se Robert Downey Jr. i ny spionserie!

Premiere i dag!

Yellowstone lever videre!

Kommende højdepunkter på Netflix!

0
Lyd & Billede
Scroll to Top