TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

The Last of Us kommer til HBO Max i januar

Kan du ikke få nok af zombie-serier? Glæd dig, efter nytår kommer HBO Max med endnu en godbid.

forfatter
Publiceret 16/12/2022 - 08:31

Film- og seriemarkedet for apokalyptiske zombie-titler er tilsyneladende umætteligt. Frank Darabonts The Walking Dead har i årevis gået sin sejrsgang på HBO Max og havde sin afsluttende episode (sæson 11!) den 21. november.

Men fortvivl ikke, streaminggiganten har flere zombie-esser i ærmet.

Den nye serie The Last of Us får premiere på HBO Max den 16. januar næste år.

https://youtu.be/uLtkt8BonwM

Originalserien The Last of Us er baseret på det populære Playstation-spil af samme navn. Serien er skrevet af Craig Mazin (Chernobyl), som også figurerer som udøvende producent, og spilskaber Neil Druckmann.

Læs også Kommunistisk nedsmeltning Strålende (!) serie, der belyser, hvordan kommunismen som system var en afgørende faktor i den forfærdelige Tjernobyl-katastrofe.

Hovedrollerne besættes med Pedro Pascal (The Mandalorian), Bella Ramsey, Gabriel Luna og Merle Dandridge. I andre ledende roller ser vi bl.a. Anna Torv, Murray Bartlett, Nick Offerman, Melanie Lynskey, Ashley Johnson og Troy Baker.

 

The Last of Us, sesong 1_1 (2) The Last of Us, sesong 1_1 (3)
<
>
The Last of Us, 1. sæson (Foto: HBO Max)

Den ni afsnit lange serien tager udgangspunkt tilbage i 2003 i Austin, Texas; her er en pandemi i færd med at brede sig til hele verden (lyder det bekendt?).

Allerede i afsnit 1 hopper vi frem til nutiden og dagens Boston. Tyve år efter at den moderne civilisation blev lagt i ruiner, får en af de overlevende, Joel (Pascal), til opgave at smugle 14 år gamle Ellie (Ramsey) ud af en karantænezone.

Det, som fra starten virkede som et hurtigt og enkelt job, bliver snart en brutal og udfordrende rejse på tværs af USA som kræver, at de to samarbejder for at overleve.

L&B har allerede fået adgang til første afsnit, og vi kan love, at zombie-fans har noget at se frem til i det nye år.

Læs også Julehygge i det brutale, vilde Vesten? Disse serier/film kan du streame i december - og nu kommer 1923!
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

MSI Creates a Graphics Card with Creators, Designers, and Artists in Mind Every day, designers and creators sit at their desk to make magic. Whether it is editing the next viral TikTok, or designing a 3D motion graphic character, designers and creators need a graphics card they can rely on.
Flere mafiaforviklinger fra Stallone & Co.! Fans af den tørt humoristiske og hårdtslående (men bløde indeni) Sly Stallone kan nu se frem til efterfølgeren.
Kokainsnifferne er tilbage! Hedonistene på Aker Brygge har mere heroin og viagra i pengeskabet!
Klar til sæson 2! Svampe-zombie-serien har virkelig ramt plet hos både publikum og kritikere - nu giver HBO Max grønt lys for sæson 2.
Gangsterhelvede! Taylor Sheridan, og en perfekt castet Jeremy Renner, serverer på én gang benhård socialrealisme og gangsterhelvede – på både inder- og ydersiden af murene.
Den Sorte Panter kommer på Disney+! Nu kan du snart se den Oscar-nominerede Marvel-film på Disney+.
Følg Lyd & Billede