Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

The Boys, sæson 4 – nu er traileren her

De uortodokse superhelte i The Boys vender tilbage til Prime Video denne sommer.

Skrevet af / 07/05/2024 - 08:31
The Boys, sæson 4 – nu er traileren her

En serie, som nok er gået under radaren for mange, men som er blevet et stort hit på Prime Video, er Eric Kripkes (sorte) humoristiske vinkel på superhelte: The Boys.

Første sæson havde premiere helt tilbage i 2019, og i hovedrollerne ses Karl Urban (The Lord of the Rings), Jack Quaid, Antony Starr og Erin Moriarty.

Nu er det snart tid til sæson 4, og traileren er klar:

Traileren blev afsløret på weekendens CCXP i Mexico – så nu er det bare om at væbne sig med tålmodighed og glæde sig til premieren den 13. juni!

The Boys er baseret på New York Times’ bedstsælgende tegneserie af Garth Ennis og Darick Robertson, som også er udøvende producenter, og udviklet af Eric Kripke, som er udøvende producent og serieskaber.

Læs også Den computeranimerede krigshistorie Endnu en gang har Steven Spielberg og Tom Hanks samarbejdet om skildringen af den terror, som hærgede under Anden Verdenskrig. Visuelt spektakulært, men emotionelt hult.

I sæson fire er verdens skæbne på vippen. Victoria Neuman er nu tættere på The Oval Office end nogensinde før, samtidig med at hun er under streng kontrol af Homelander, som hurtigt er ved at konsolidere sin magt. Butcher, som kun har få måneder tilbage at leve i, har mistet både Beccas søn og sin rolle som leder af The Boys.

Resten af teamet er færdige med hans løgne. Med alt på spil må de nu finde en måde at arbejde sammen på for at redde verden, før det er for sent.

The Boys, sæson 4 (Foto: Prime Video)

På premieredagen frigives de første tre afsnit, og derefter følger et nyt afsnit hver uge frem til den episke sæsonfinale (afsnit 8) torsdag den 18. juli.

Læs også Hurra for en remake! Med genindspilningen af 1980'er-serien serverer Disney+ en af årets mest interessante TV-oplevelser.

I The Boys ser vi Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit og Cameron Crovetti i hovedrollerne.

Sæson 4 vil også byde på nye ansigter, nemlig Susan Heyward, Valorie Curry og Jeffrey Dean Morgan.

The Boys - Season 4 Teaser Art The Boys Victoria Neuman Season 4 Teaser Art The Boys, sesong 4_1 (3) The Boys Season 4 Key Art The Boys, sesong 4_1 (4) The Boys Homelander Season 4 Teaser Art The Boys, sesong 4_1 (2) The Boys Season 4 Key Art
<
>
The Boys, sæson 4 (Foto: Prime Video)
Læs også Kampen om status og milliarder Jeff Daniels kan mere end at spille med i "dumme" komedier.
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top