Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Sidste nyt fra Sveriges underverden – 2. sæson af Snabba Cash er på Netflix i dag!

Vi har længe glædet os til 2. sæson af Snabba Cash, som har premiere på Netflix i dag!

Skrevet af / 22/09/2022 - 07:40
Sidste nyt fra Sveriges underverden – 2. sæson af Snabba Cash er på Netflix i dag!

Der er gået 16 år, siden Jens Lapidus fik sit internationale gennembrud med Snabba Cash, en roman, som handlede om den økonomistuderende J.W. Westlund, som levede et intenst dobbeltliv med én fod i det blaserte, snobbede Stureplan-miljø og den anden fod solidt plantet i Stockholms kriminelle underverden.

I april sidste år kom ”opfølgeren” i form af Netflix-serien Snabba Cash, med et nyt sæt hovedpersoner, men som stadig tager udgangspunkt i Lapidus’ kriminelle miljø i Stockholm.

Læs også Hurtige narkopenge Serieversionen af den svenske filmsucces Snabba Cash byder på mere af det samme i et hæsblæsende, men efterhånden repetitivt tempo.

Allerede sidste sommer gav Netflix grønt lys for 2. sæson – og i dag er den nye sæson dukket op på Netflix. Se den seneste trailer herunder:

Netflix-serien er ikke er direkte opfølger til filmenes handling, og heller ikke til filmenes figurer. Hele persongalleriet er skiftet ud, men tematikken er den samme, hvor hovedpersonen, Leya (en glimrende Evin Ahmad), står med det ene ben i Stockholms finansmiljø (denne gang i iværksættermiljøet), samtidig med at fortiden knytter henne ubønhørligt til kriminalitet og indvandrermiljøets narkobander.

Snabba Cash, sesong 2_1 (3) Snabba Cash Season 2 Snabba Cash, sesong 2_1 (12) Snabba Cash, sesong 2_1 (14) Snabba Cash, sesong 2_1 (16) Snabba Cash, sesong 2_1 (2) Snabba Cash, sesong 2_1 (15) Snabba Cash 2 Snabba Cash, sesong 2_1 (9) Snabba Cash, sesong 2_1 (4) Snabba Cash, sesong 2_1 (7) Snabba Cash, sesong 2_1 (11) Snabba Cash, sesong 2_1 (8) Snabba Cash, sesong 2_1 (10)
<
>
Snabba Cash, 2. sæson (Foto: Netflix)

Historien i anden sæson vil bygge videre på den enlige mor Leyas liv, der sammen med sin søn Sami forsøger at balancere den stramme økonomiske forstadshverdag med sin dybt dysfunktionelle familie (efter hendes mand døde) i det hårdkogte, kriminelle, Stockholmske indvandrerbandemiljø; hvor kampen for stoffer og territoriet er alt hvad der driver dem – og et liv har nul værdi.

Et år er gået siden første sæson. Leya er en af ​​Sveriges hotteste stjerner indenfor start-up-scenen. En børsnotering for Target Coach er lige rundt om hjørnet, og Leya virker mere succesfuld end nogensinde, men hun er også plaget af minder om Salim.

Jamal (Ardalan Esmaili) er nyskilt og driftsleder på Leyas gamle folkeskole. Han kæmper for at give sine unge elever bedre muligheder, men ledelsen vil hellere fortsætte med at skære i budgetterne.

Snabba Cash, 2. sæson (Foto: Netflix)

Gademiljøet er mere brutalt end nogensinde. Ravy er presset op mod væggen af ​​politiet og deres nye metoder, samt sin nye konkurrent Zaki (Adam Kais). Miljøet skriger efter flere stoffer, og kartellerne er klar til at levere, men banderne mangler unge dealere.

Mod sin vilje bliver Leya mindet om sine tidligere forbindelser med underverdenen, og igen krydses hendes veje med Ravy, Nala og Osman – alt sammen i den hensynsløse jagt på nemme penge.

Læs også Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.

2. sæson har premiere på Netflix i hele verden i dag, d. 22. september.

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Scroll to Top