TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
EFTERÅRSTILBUD: 3 UGER FOR 3 KR
Nyhed

Se traileren til Stranger Things 4

Netflix har udsendt en trailer til 4. sæson af deres charmerende 1980’er-nostalgitrip Stranger Things.

forfatter
Publiceret 16/04/2022 - 15:45
Gør dig klar til Spring Break 1986, Stranger Things-style!

Stranger Things tog publikum og anmeldere med storm i 2016.

I en herlig mellemting mellem (og hyldest til) Steven Spielberg og Stephen King tager serien os med tilbage til midten af ​​1980’erne, hvor vi møder de fire nørder Will (Noah Schnapp), Mike (Finn Wolfhard), Dustin (Gaten Matarazzo) og Lucas (Caleb McLaughlin) – og, som femte hjul på vognen, den mystiske Eleven (Millie Bobby Brown).

Stranger Things sesong 4 10
(Foto: Netflix)

Teenagerne i den arketypiske lilleby Hawkins, Indiana, oplever en række mildest talt mærkelige begivenheder. Samtidig lærer vi deres hverdagsliv, sårbarhed og følelsesliv (i hormonelt oprør) at kende, mens serien er krydret med spot-on referencer, rekvisitter og musik fra de outrerede 80’ere.

Netflix udsendte 2. sæson i oktober 2017, mens 3. sæson kom den 4. juli 2019 – en verden før corona.

Nu er der ikke længe til, at vi kan hygge os med 4. sæson. Sæsonen bliver delt op i to dele:

 • Stranger Things, 4. sæson – del I: 27. maj 2022
 • Stranger Things, 4. sæson – del II: 1. juli 2022

Streaming-giganten har udsendt den første trailer:

Netflix er også kommet med en række nye billeder fra 4. sæson.

Stranger Things sesong 4 13 Stranger Things sesong 4 21 Stranger Things sesong 4 25 Stranger Things sesong 4 24 Stranger Things sesong 4 20 Stranger Things sesong 4 14 Stranger Things sesong 4 18 Stranger Things sesong 4 15 Stranger Things sesong 4 19 Stranger Things sesong 4 16 Stranger Things sesong 4 17 Stranger Things sesong 4 22 Stranger Things sesong 4 23
<
>
Stranger Things, sesong 4 (Foto: Netflix)

Se den første teaser her:

Vi er nu nået til 1986, og Eleven skriver et brev til Mike, 185 dage efter at hun flyttede fra det landlige Hawkins til Californien.

Der er gået seks måneder siden Slaget ved Starcourt, som bragte både rædsel og ødelæggelse til Hawkins. Vores venner kæmper med eftervirkningerne, de er adskilt for første gang, og at skulle finde sig til rette på high school gør ikke tingene nemmere. I denne sårbare periode dukker en ny, grusom overnaturlig trussel op og med den et mysterium, der – hvis det bliver løst – endelig kan gøre en ende på rædslerne fra The Upside Down.

Det er forår, og Eleven glæder sig til at fejre Spring Break sammen med vennerne – og så går det hele amok …

Stranger Things sesong 4 2 Stranger Things sesong 4 3 Stranger Things sesong 4 4 Stranger Things sesong 4 6 Stranger Things sesong 4 5 STDay_Hawkins_Map_4x5_Art
<
>
(Foto: Netflix)

 

Siden premieren i 2016 har Stranger Things høstet over 175 nomineringer til nationale og internationale seriepriser – og vundet 65. Deriblandt Emmys, Golden Globes, Grammys, SAG’s, BAFTA’s, People’s Choice Awards, MTV Movie & TV Awards, Teen Choice Awards og mange andre.

Serien er en af Netflix’ mest sete, idet 3. sæson med 582 millioner streaming-timer rangerer som den næstmest populære engelsksprogede serie på Netflix’ top 10, og 2. sæson som nummer ti på listen med 427 millioner streaming-timer.

Netflix har givet grønt lys for 5. sæson, men det bliver også den sidste – dog er en kommende spinoff-serie ikke udelukket.

I forbindelse med offentliggørelsen af premieredatoerne har Netflix udsendt et brev fra skaberne af serien, Duffer-brødrene:

Stranger Things sesong 4 7
Stranger Things, sesong 4 (Foto: Netflix)
Afsnittene i 4. sæson har fået følgende titler:
 1. The Hellfire Club
 2. Vecna’s Curse
 3. The Monster and The Superhero
 4. Dear Billy
 5. The Nina Project
 6. The Dive
 7. The Massacre at Hawkins Lab
 8. Papa
 9. The Piggyback

 

 

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv en kommentar

forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.
Seneste nyt fra Montana! Kevin Costner & Co. sadler hestene op til en ny omgang cowboy-intriger.
Jærven lever igen! Men Hugh Jackmans Wolverine var ikke død! I 2024 genopstår helten med de knivskarpe kløer i Deadpool 3.
Nu har de "klonet" stemmen til Darth Vader ved hjælp af kunstig intelligens James Earl Jones går på pension, men hans stemme bevares ved hjælp af AI-teknologi!
Endelig er The White Lotus tilbage! Fik du ikke nok af arrogante, narcissistiske, hvide rige turister på Hawaii, så er konceptet snart tilbage på din TV-skærm.
Jeff Bridges i storform! Jeff Bridges beviser at alder kun er et tal. Han er fremragende som pensioneret superspion i mini-serien baseret på en roman af Thomas Perry.
Fascinerende dårlig! Med 'Fenris' forsøger Viaplay sig med et klodset indlæg i den betændte norske ulvedebat – og ender med at servere en fuldstændig uinteressant og uengagerende historie.
Følg Lyd & Billede