Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se traileren til She-Hulk fra Marvel

Marvel-universet er åbenbart ufuldendt uden en kvindelig version af den vrede, grønne mand, også kendt som Hulken.

Skrevet af / 12/08/2022 - 11:01
Se traileren til She-Hulk fra Marvel

I 2003 (for næsten 20 år siden!) fik Eric Bana (Hulk, instrueret af Ang Lee) æren for at bringe Hulken, den vrede grønne mand, ind i vores moderne tid. Desværre blev Bana allerede fem år senere erstattet af Edvard Norton i The Incredible Hulk, som blev startskuddet for “Fase 1” i Marvel-universet.

Men Norton havde, ligesom den store, stærke mand han portrætterede på skærmen, sine personlige problemer med håndtering af vrede – og fik derfor sparket. Heldigvis erstattede Marvel ham med karakterskuespilleren Mark Ruffalo.

Læs også Giv Ruffalo en Emmy! Mark “The Hulk” Ruffalo yder en formidabel præstation som vingeskudt tvillingepar.

Siden The Avengers (2012) har Ruffalo spillet den grønne gigant i otte Marvel-film, samt animationsserien What if…

Om en uge dukker han også op i den nye serie She-Hulk: Attorney at Law.

Læs også Massiv actionfilm Efter at Hollywood i årevis har pumpet snesevis af film ud om superhelte hentet fra Marvel-universet, så var tiden kommet til den store kulmination, hvor man kunne inkludere hele banden og virkelig slippe alle kræfter løs. Men bliver det for meget af det gode?

I den nye serie ser vi den fyrige Tatiana Maslany i hovedrollen som den kvindelige advokat Jennifer Walters, der pludselig forvandles til en grøn, vred superheltinde.

Hulk 2
She Hulk comics

Som de fleste Marvel-karakterer er også She-Hulken et foster af afdøde Stan Lee’s fantasi. Hun fik sin tegneseriedebut i 1980. Hendes baggrundshistorie er, at Walters er kusine til Bruce Banner (Mark Ruffalo), og at hun under en dramatisk bilulykke får dråber af Bruces blod blandet med sit eget.

Hun er dog ikke så hårdt ramt som Banner og bevarer (for det meste) kontrollen over sin smarte advokat-personlighed, selv når hun forvandler sig til She-Hulk.

Hulk 3 Hulk 4 Hulk 5 Hulk 6 Hulk 9 Hulk 7 Hulk 10 Hulk 8 Hulk 11
<
>
She Hulk - Attorney at Law (Foto: Marvel / Walt Disney)

I serien skal 30-årige Jennifer Walters lære at tackle det noget komplicerede liv, hvor hun hele tiden forvandler sig til She-Hulk. Hun specialiserer sig i sin praksis i forsvar af overmennesker – og oplever også deres udfordringer på egen krop.

Der bliver 9 afsnit i den nye serie, hvor vi får et gensyn med en række kendte Marvel-karakterer, heriblandt Mark Ruffalo som Hulk, Tim Roth som Emil Blonsky/Abomination og Benedict Wong som Wong. Andre hovedroller spilles af Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass og Renée E. Goldsberry.

Hulk 13
She Hulk Attorney of Law (Foto: Marvel / Disney)

Hvor cheesy det end lyder, så er serien heldigvis en actionkomedie, og med en vidunderlig Tim Roth i en af ​​hovedrollerne kan det her blive rigtig sjovt.

Balancegangen mellem vild action og letbenet komik gik rigtig godt for Marvel med juleserien Hawkeye. Vi krydser fingre for, at de ikke får presset Marvel-citronen for meget med She-Hulk.

Læs også God jul fra Marvel Hawkeye får sin første hovedrolle i en julehistorie a la Marvel.

Manusforfatter er Jessica Gao, og serien instrueres af Kat Coiro og Anu Valia. She-Hulk: Attorney at Law får premiere på Disney+ den 18. august.

Læs også Spektakulær afslutning Alle kræfter forenes, når vores helte én gang for alle skal sætte en stopper for ondskaben i en actionfyldt film krydret med gode karakterer og følelser.

Hulk 14
She Hulk Attorney of Law (Foto: Marvel / Disney)

 

Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

To Infinity and Beyond!

RIP Wheeler?

Tid til mere fransk romantik

No more Netflix ...!

Ny trailer fra kostumedrama-verdenen

Traileren er her!

Komedie-legenden vender tilbage til rødderne!

Ventetiden er ovre!

Premiere til efteråret!

Sci-fi-klassiker klar til streaming!

Premieredatoen er klar!

MILF-trailer!

Scroll to Top