Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se traileren til Netflix’ Royalteen – Arvingen

Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.

Skrevet af / 05/08/2022 - 15:57
Se traileren til Netflix’ Royalteen – Arvingen

Det er kun knap fem uger siden, der var premiere på den seneste nordiske Netflix-film, norske Blasted Gutta vs. aliens, men Ted Sarandos & Co. ligger bestemt ikke på den lade side med hensyn til lokalt produceret nordisk indhold.

Læs også Ufuldendt alien-fjolleri Der var en tid, hvor Netflix åbnede tegnebogen – og deres enorme abonnentbase – for enhver håbefuld filmnørd. Den tid er nok forbi.

Nu har streaming-giganten frigivet traileren til den premiereklare norske Netflix-film Royalteen: Arvingen:

 

Royalteen: Arvingen er et romantisk ungdomsdrama, instrueret af Per-Olav Sørensen (Quicksand – Størst af alt) og Emilie Beck.

Filmen handler om en ung pige, ”naboens datter”, og en kommende konge, og den er baseret på romanen Arvingen, den første bog i teenage-romanserien Det halve kongerige. Romanen er skrevet af Randi Fuglehaug og Anne G. Halvorsen, mens Ester Schartum-Hansen har skrevet manus til filmen.

Royalteen a 1
Royalteen – Arvingen (Foto: Netflix)

Royalteen er en kærlighedshistorie om at leve med sine fejl, møde sin frygt og om at gå viralt på nettet. Da den nytilflyttede Lena (Ines H. Asserson) og den norske prins Karl ”Kalle” Johan (Mathias Storhøj) begynder at få følelser for hinanden, er Lena smigret, men også skeptisk – af flere årsager. Partyprinsen Kalle er ofte godt stof i sladderbladene og diverse blogs; en af dem skrevet af Lena (helt frem til hun bliver afsløret).

Lena er meget bevidst om, at det at date den fremtidige konge potentielt kan sætte dem begge i en vanskelig situation. Hun har heller ikke fortalt Kalle eller nogen anden om sin mørke hemmelighed – grunden til, at hun flyttede fra sin hjemby.

Med andre ord: Et koncept ikke helt ulig, hvad svenskerne forsøgte sig med i Netflix-serien Young Royals i fjor; eller virkelighedens Mette Marits ungdomsmøde med Norges kronprins.

Læs også Sveriges plagede prins Netflix tager et skævt kig på den svenske kongefamilie – og det at være anderledes.
Royalteen a 5 989x495 1 Royalteen a 3 989x495 1 Royalteen a 1 1 Royalteen a 6 989x495 1
<
>
Royalteen - Arvingen (Foto: Netflix)

Udover Asserson og Storhøi medvirker Elli M. Osborne, Filip B. Ramberg, Amalie Sporsheim, Ina D. Ervik, Hannah L. Walberg, Vår S. Grønlie, Niels Skåber og Carmen A. Høilund i ledende roller.

Royalteen får global Netflix-premiere den 17. august.

Royalteen a 4
Royalteen – Arvingen (Foto: Netflix)
Tor Aavatsmark
(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

MILF-trailer!

Klar til endnu en runde?

Et godt grin forlænger livet!

Kongen brøler igen!

De kriminelles hærgen fortsætter i Kingstown

Harry Potter-lydbøgerne får Dolby Atmos

Se den nye trailer fra Holocaust-helvedet

Hysterisk ny trailer!

Stadig fuld-MAX?

Sådan fungerer Foley og ADR til filmlyd

God knows who did it ...

Prisvindende kærlighedsdrama

Lyd & Billede
Scroll to Top