Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Se teaser-traileren til Copenhagen Cowboy

Ny serie instrueret af danske Nicolas Winding Refn får verdenspremiere på Filmfestivalen i Venedig d. 9. september og på Netflix senere på året.

Skrevet af / 05/09/2022 - 12:10
Se teaser-traileren til Copenhagen Cowboy

En ny dansk tv-serie er på vej til Netflix, instrueret af selveste Nicolas Winding Refn (Pusher, Bleeder, Bronson, Drive).

Læs også Nicolas Winding Refn vender tilbage med Netflix-serie Den nye serie hedder Copenhagen Cowboy og er på seks afsnit.

Serien, som vi skrev om første gang tilbage i juli, har fået navnet Copenhagen Cowboy og er ifølge Netflix “en spændingsfremkaldende, neon-drenched noir serie på seks afsnit om en mystisk, ung, kvindelig helt, Miu. Efter et helt liv i slaveri og på randen af en ny begyndelse krydser hun det faretruende landskab i Københavns kriminelle underverden. I sin søgen efter retfærdighed og udøvelse af hævn møder hun sin nemesis, Rakel, idet de begiver sig ud på en odyssé gennem det naturlige og overnaturlige. Fortiden transformerer og definerer i sidste ende deres fremtid, da de to kvinder opdager, at de ikke er alene – de er mange.”

Netflix har nu offentliggjort den første teaser-trailer for serien, som du kan se herunder. Samtidig fortæller streaminggiganten, at Copenhagen Cowboy vil få verdenspremiere d. 9. september på Filmfestivalen i Venedig d. 9. september og på Netflix senere på året.

Medvirkende i Copenhagen Cowboy er bl.a. Angela Bundalovic (Miu), Lola Corfixen (Lola), Zlatko Buric (Miroslav), Andreas Lykke Jørgensen (Nicklas), Jason Hendil-Forssell (Chiang), Li Ii Zhang (Mor Hulda) og Dragana Milutinovic (Rosella).

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Tilbud i samarbejde med vores kommercielle partner Prisjagt.dk

Ny svensk serie

Klar til Avatar-streaming!

Nu er traileren til finalesæsonen af Jack Ryan her.

Quentin Tarantinos Kill Bill kommer på 4K Blu-ray

Nu på Disney+!

Poker Face?

Scroll to Top