Foto & Video Hi-fi Hjemmebiograf Hovedtelefoner Højttalere TV

Nyhed

Dansk Netflix-serie fra Nicolas Winding Refn

Den nye serie hedder Copenhagen Cowboy og er på seks afsnit.

Skrevet af / 22/07/2022 - 14:00
Dansk Netflix-serie fra Nicolas Winding Refn

Copenhagen Cowboy er en spændingsfremkaldende, neon-drenched noir serie om en ung kvindelig helt, Miu (Angela Bundalovic), der bevæger sig gennem Københavns kriminelle underverden, skriver Netflix i en pressemeddelelse om den nye serie fra Nicolas Winding Refn.

“Med Copenhagen Cowboy vender jeg tilbage til min fortid for at forme min fremtid ved at skabe en serie, en udvidelse af mine konstant udviklende alter-egoer – nu i form af min unge kvindelige helt, Miu. At bringe denne serie til live gennem samarbejdet med Netflix har på alle måder været en helt vidunderlig oplevelse. Jeg opfatter ikke kun Netflix som min partner med mange mulige eventyr i fremtiden, men også som mine venner. Et nyt udtryk er født: Netflix Winding Refn,” udtaler den danske instruktør.

Copenhagen Cowboy er optaget i Danmark og består af seks afsnit. Produktionen er afsluttet, og serien får global premiere på Netflix senere i år.

I hovedrollerne er Angela Bundalovic, Lola Corfixen og Zlatko Buric. Yderligere medvirkende inkluderer blandt andre Andreas Lykke Jørgensen, Jason Hendil-Forssell, Li Ii Zhang, Dragana Milutinovic, Mikael Bertelsen og Mads Brügger.

Læs også Only God Forgives Danske Nicolas Winding Refn lavede en af de bedste film i 2011 med Drive, der havde en formidabel Ryan Gosling i hovedrollen. Only God Forgives genforener de to i en stiløvelse så mørk og smuk, at det går ud over den smule konventionel filmfortælling, der er. Men det er stor kunst.

Nicolas Winding Refn, er født i København, Danmark, og voksede op i New York. Han er kendt for Pusher-trilogien (1996-2005), Bleeder (1999), Bronson (2008), Valhalla Rising (2009), Drive (2011), Only God Forgives (2013), The Neon Demon (2016) og serien Too Old to Die Young (2019). Du kan se en trailer for sidstnævnte herunder. Den kan måske give et fingerpeg om, hvad vi kan forvente os af Copenhagen Cowboy.

Peter Gotschalk
(f. 1973): Chefredaktør for L&B Home. Peter har arbejdet for Lyd & Billede siden 2012. Han har været aktiv som tech-journalist for talrige medier siden 1998, bl.a. som chefredaktør for gadget-magasinet GEAR og som journalist for magasinerne PC World og Privat Computer. Peter skriver om smartphones og andre bærbare enheder samt om teknologisk innovation, herunder 5G, elektronisk mobilitet og smarte hjem.

Skriv din kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fuld MAX?

Se ny trailer!

Premiere i dag!

Følelserne er tilbage!

Netflix slår til!

Premiere i dag!

And the Oscar goes to ...

Nu er traileren her!

The Netflix Slam: Nadal vs. Alcaraz

Ny svensk/norsk Netflix-serie

Taylor Swift kommer hjem til dig!

Klar på Netflix!

0
Scroll to Top