TESTS GUIDES FILM & TV HØJTTALERE TV HOVEDTELEFONER HI-FI FOTO SMART HOME HJEMMEBIOGRAF COMPUTER MOBIL GAMING
Nyhed

Se Paper Girls-trailer

I slutningen af måneden kan du streame en ny fantasy-serie på Amazon Prime Video.

forfatter
Publiceret 13/07/2022 - 13:56

29. juli har sci-fi-/fantasy-serien Paper Girls premiere. Serien handler om fire avisbude, som havner i fremtiden, og som må finde ud af, hvordan de finder vejen tilbage – til fortiden.

Serien er baseret på bestsellerne af samme navn og præsenteres som en rejse fra 1988 til fremtiden.

Læs også Heftig Chris Pratt-action Action-favoritten Chris Pratt vender tilbage til Amazon Prime.
TMLT S1 KAOS EnsembleGlitchSafe 5500x3500 FINAL en US STNLY 1 scaled 1

Amazon Prime Video har nyligt frigivet den første trailer:

 

Den kommende serie bygger på de grafiske romaner skrevet af Brian K. Vaughan og illustreret af Cliff Chiang.

Paper Girls er en personlig rejse set med fire teenagepigers (spillet af Camryn Jones, Riley L. Nelet, Sofia Rosinsky og Fina Strazza) øjne. Ali Wong spiller hovedrollen som den voksne version af Erin, Nate Corddry ses i rollen som Larry, og Adina Porter spiller priorinden.

Paper Girls sesong 1 5 scaled 2
Paper Girls, 1. sæson (Foto: Amazon Prime Video)

Fra pressemeddelelsen kan vi læse følgende om handlingen:

I de tidlige morgentimer efter Halloween i 1988 er fire ”avispiger” (Erin, Mac, Tiffany og KJ) ude på ruten, da de bliver fanget i krydsilden mellem tidsrejsende, der ligger i strid med hinanden – og deres liv forandres for altid. Efter transporten til fremtiden må pigerne finde en vej tilbage til fortiden, en rejse, hvor de vil stå ansigt til ansigt med deres voksne jeg.

Mens de forliger sig med, at deres fremtid er meget anderledes, end deres 12 år gamle jeg havde forestillet sig, bliver de jagtet af en militant fraktion af tidsrejsende, kendt som Old Watch, som har forbudt tidsrejser, så de kan forblive ved magten. For at overleve må pigerne bilægge deres uenigheder og turde stole på hinanden og sig selv.

Paper Girls sesong 1 6 989x659 3 Paper Girls sesong 1 2 989x659 4 Paper Girls sesong 1 3 989x556 5 Paper Girls sesong 1 4 989x659 6 Paper Girls sesong 1 7 989x659 7 Paper Girls sesong 1 8 989x556 8
<
>
Paper Girls, 1. sæson (Foto: Amazon Prime Video)

 

Serien er produceret af Christopher C. Rogers, og 1. sæson er instrueret af Mairzee Almas, Georgi Banks-Davies, Destiny Ekaragha og Karen Gaviola.

1. sæson af Paper Girls får global premiere eksklusivt på Amazon Prime Video den 29. juli, hvor samtlige otte episoder frigives.

Læs også Alle de nye streaming-titler i juli Disse film og serier kan du streame i juli.
Stranger Things sesong 4 del II 1 3
Paper Girls sesong 1 9 9
Paper Girls, 1. sæson (Foto: Amazon Prime Video)
forfatter

Tor Aavatsmark

(f. 1974): Lyd & Billedes dedikerede filmanmelder og administrerende direktør. Tor har arbejdet på Lyd & Billede siden 2005. I perioden 2003-2005 var han og en partner ejere af et bladforlag med bl.a. et filmmagasin i porteføljen, og denne interesse har han taget med sig til Lyd & Billede. Tor er uddannet cand.polit. fra Universitetet i Oslo, men befinder sig godt bag rattet i en medievirksomhed.

Kommentarer


Velkommen til Lyd & Billedes kommentarfelt. Vi vil gerne vide, hvad du mener. Hold dig til emnet og vær saglig, så slipper vi for at moderere indlæg. Andre spørgsmål eller synspunkter rettes til redaktionen@lydogbillede.dk.

Subscribe
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
House of the Dragon: Handlingen lækket Handlingen i alle afsnit af den nye HBO-serie House of the Dragon er blevet lækket på Reddit.
Marvel lancerer kvindelig version af Hulken! Marvel-universet er åbenbart ufuldendt uden en kvindelig version af den vrede, grønne mand, også kendt som Hulken.
Nu er musen størst af alle! Det tog kun Mickey Mouse & Co. to et halvt år at vippe Netflix af streaming-tronen.
Vinder hun kronprinsens hjerte? Netflix frigiver trailer til premiereklar norsk spillefilm.
Dramaet der greb hele verden! En højdramatisk historie fra virkelighedens verden – men Howard får aldrig hævet temperaturen til kogepunktet.
Gosling vs. Evans! Russo-brødrene giver deres bud på en hæsblæsende spionfilm, men glemmer det menneskelige aspekt.
Følg Lyd & Billede
Send this to a friend